På slap linje

Mange tanker og spørgsmål trænger sig på, når man får muskelsvind, eller når en tæt på dig får muskelsvind. Som nydiagnosticeret tænker du måske, hvad det kan betyde for din jobsituation? Eller hvordan du bedst støtter dit barn med muskelsvind? Hvad kan du få ud af netværksgrupperne i Muskelsvindfonden? Vi giver dig mulighed for at tale personligt med en, som kender til livet med muskelsvind.

På slap linje - kontakt os

Send en mail til en af os, som har muskelsvind eller har et barn med muskelsvind. Vær opmærksom på, at mailen går forbi vores medlemsafdeling, der screener alle mails og videresender.

Kontakt medlemsafdelingen

Livet med muskelsvind

Personlige fortællinger om livet med muskelsvind

Gå til Livet med muskelsvind

Livet med ALS

Personlige fortællinger om livet med ALS

Gå til Livet med ALS

Mangler du en ekspert?

Har du behov for eksperters råd og vejledning, bør du kontakte RehabiliteringsCenter for Muskelsvind (RCFM). Har du muskelsvind, kan få en henvisning fra din læge. I RCFM er der både ansat læger, fysioterapeuter, psykologer og andre fagpersoner. De mennesker, som har muskelsvind tæt på livet, og som deler ud af deres erfaringer, er ikke eksperter.

Gå til RehabiliteringsCenter for Muskelsvinds hjemmeside

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk