På slap linje

Når man får en muskelsvinddiagnose, kan der nemt komme tankemylder. Derfor kan det hjælpe at tale med en, som er i samme båd.

Tal med een i samme båd

Mange tanker og spørgsmål trænger sig på, når man får en diagnose som muskelsvind, eller når en tæt på får en muskelsvinddiagnose.

Tanker som; hvad vil det betyde for mit job? Hvordan vil det udvikle sig? Hvad siger jeg til mine omgivelser og nærmeste o.s.v. Det kan hurtigt blive et tankemylder, og det kan føles trygt at tale med nogen, som har haft nogle af de samme tanker.

Du kan finde mange svar på vores hjemmeside og læse om mennesker, som lever med muskelsvind under Livet med Muskelsvind, men det kan give noget ekstra at tale direkte med en, som har været i samme situation.

Muskelsvindfonden er en forening med masser af dedikerede mennesker, som er klar til at dele deres erfaringer med dig.

Livet med muskelsvind

Personlige fortællinger om livet med muskelsvind

Gå til Livet med muskelsvind

Livet med ALS

Personlige fortællinger om livet med ALS

Gå til Livet med ALS

Tal med en i samme båd

Kontakt en fra panelet herunder. Vi gør opmærksom på, at medlemsafdelingen muligvis screener de mails, som kommer ind i fællespostkassen.

Mangler du en ekspert?

Har du behov for eksperters råd og vejledning, bør du kontakte RehabiliteringsCenter for Muskelsvind (RCFM). Har du muskelsvind, kan få en henvisning fra din læge. I RCFM er der både ansat læger, fysioterapeuter, psykologer og andre fagpersoner. De mennesker, som har muskelsvind tæt på livet, og som deler ud af deres erfaringer, er ikke eksperter.

Ønsker du at dele dine erfaringer og være en del af kontaktpanelet, så kontakt medlemsafdelingen

Gå til RehabiliteringsCenter for Muskelsvinds hjemmeside

Kontakt Medlemsafdelingen