Juniorreporter
på Spor23

Som juniorreporter bliver du kastet du i alle mulige sjove opgaver. Her er Emma Jørgensen afsted som reporter til Muskelsvindfondens 50-års jubilæumsfest, hvor hun interviewer Carpark North.

Som juniorreporter bliver du kastet du i alle mulige sjove opgaver. Det kan være alt fra Grøn Koncert og Cirkus Summarum til en tur ned af din nærmeste gågade. Hvor end du kan se en vigtig historie, så kan du blive sendt afsted. Du styrer det – vi hjælper – og bagefter kan du se det på Spor23’s YouTube-kanal.

Vil du være med på vores team af juniorreportere så send en mail til Suzanne eller Laura via oplysningerne længere nede.

Se juniorreportere være afsted til Muskelsvindfondens 50-års jubilæumsfest og landsmøde 🥳

Kontakt os

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk