mletter

Spis eller
sig
sandheden

'Spis eller sig sandheden' er et program på Muskelsvindfondens nye YouTube-kanal Spor23, som handler om at svare på udfordrende spørgsmål eller spise ulækker mad. Unge med handicap laver alt foran og bagved kameraet. Der er besøg af en ny gæst i hvert afsnit

Spis eller sig sandheden

Programmet 'Spis eller sig sandheden' kickstartede på en YouTube Bootcamp i efterårsferien 2022. Her fik Muskelsvindfondens youtubere besøg af tidligere statsminister og formand for partiet Moderaterne, Lars Løkke Rasmussen. Det var en kæmpe succes, og 17-årige Andreas Strøm, gjorde et flot stykke arbejde i værtsrollen.
Værten og gæsten får udleveret tre udfordrende spørgsmål hver, som de ikke kender i forvejen. Herefter skiftes de til at stille hinanden et spørgsmål og udvælge en klam ret, som deres modstander skal spise, hvis de ikke vil svare på spørgsmålet.
I Spis eller sig sandheden får vi besøg af en ny gæst til hvert afsnit. Se et afsnit med Adnan Al-Adhami fra 'Adnan på Tværs' på P3 lige her.

Støt op og subscribe til Spor23 lige her

Hvilke roller er der på et live-hold?

Spis eller sig sandheden bliver produceret af en masse dygtige børn og unge. Og de har hver deres vigtige rolle at udfylde. Programmet sendes enten live eller optages som om det var live - altså 'Live-on-tape'.

 • Vært

  Som vært, har man til opgave at lave research, forberede spørgsmål og tage seerne i hånden og guide os igennem programmet.

 • Producer

  Producerens opgave er at have overblik, mens vi filmer og samtidig klippe programmet.

 • Kamera

  Som fotograf, skal man sørge for at holde gæst og vært i fokus i samråd med produceren.

 • Lydmixer

  Lydmixerens opgave er at sørge for, at der er god lyd under filming af programmet.

 • GoPro

  Man skal som GoPro ansvarlig sørge for at filme bagom og lave store skud af hele produktionen.

 • Runner

  Som runner har man ansvaret for at være der, når der er behov for ekstra hjælp i produktionen.

KONTAKT

Skriv til os, hvis du gerne vil være med til at producere Spis eller sig sandheden og være en del af vores kanal Spor23, eller hvis du bare gerne vil vide mere om programmet.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk