En stemme der altid har haft noget at byde på

Poul Nyrup

Af Poul Nyrup Rasmussen, tidl. Statsminister og stifter af og protektor for Det Sociale Netværk/headspace Danmark

splash 1Muskelsvindfonden har gennem alle tider vist og gjort det tydeligt for alle, hvad livsglæde og livsgnist er. Muskelsvindfonden er en konstant påmindelse til samfundet om ikke at glemme at opføre sig ordentligt over for de personer og mennesker, der har det lidt sværere end andre, hvad enten det er fysisk eller mentalt. Organisationer som Muskelsvindfonden er dybt nødvendige i samfundet, fordi det er her den virkelige viden om menneskers liv befinder sig.

Viden, der ikke ville blive båret ind i det politiske system og i lovgivningen, hvis de organisationer ikke fandtes. Vores civilsamfundsorganisationer er det bankende hjerte, følelserne og fornuften, der sikrer, at mennesker har de rette muligheder og rettigheder og får den rette hjælp på en måde, der passer til det enkelte menneskes behov. Og i lige præcis det arbejde har Muskelsvindfonden været en stor stemme og en stemme, der altid har haft noget at byde på.

grafik

Ingen mennesker med hjertet på rette sted kan sidde budskaberne fra Muskelsvindfonden overhørige, og det er fordi, at I igennem 50+1 år har været i stand til at fastholde sjælen og livsglæden i jeres organisation. I skal fortsætte med at bære det budskab frem: ”at der altid er et liv foran os, måske et liv på trods, men der er altid et liv.”

 

Poul Nyrup og Evald Krog
Foto: Helene Bagger

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk