Jubilæum logo

Muskelsvindfondens 50-års jubilæumsbog har forord skrevet af tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, tv-vært og forfatter Sara Bro og Emil Simonsen fra SUSPEKT. Alle tre skriver de i deres forord om deres relation til Muskelsvindfonden. Hvis du har lyst, kan du også tage en tur tilbage i tiden og få opfrisket, hvordan det hele startede i 1971.

Der var engang.....

....en ung mand, et oprør og musik. Året var 1971, da den dengang 27-årige Evald Krog og nære venner besluttede at stifte en ny forening.

Læs om Evald Krog og Muskelsvindfonden her

Forord.....

..... skrevet af Poul Nyrup Rasmussen, tidl. Statsminister og stifter af og protektor for Det Sociale Netværk/headspace Danmark.
"En stemme, der altid har haft noget at byde på"

Læs det her

Forord....

... skrevet af Sara Bro, tv-vært og forfatter.
"Grøn Koncert har givet mig blod på tanden til at kæmpe for diversitet"

Læs det her

Forord....

... skrevet af Emil Simonsen fra SUSPEKT.
Muskelsvindfonden pådutter sig selv at bygge mellem det spraglede, det middelmådige og det uopnåelige."

Læs det her

Jubilæumsbog intro

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk