Jubilæum logo

Læs hvordan Muskelsvindfonden fik kæmpet for behandling af mennesker med muskelsvind. Der var ingen behandling før Muskelsvindfonden begyndte det landsdækkende vejlednings- og behandlingscenter, RCFM.

Historien om RCFM

Birgit Steffensen, fysioterapeut, ph.d. og medstifter af Muskelsvindfondens Vejlednings- og behandlingscenter, i dag RehabiliteringsCenter for Muskelsvind, fortæller om pionerarbejdet med at sikre behandling til mennesker med muskelsvind i Danmark. Et arbejde, der er blevet videreført og videreudviklet gennem alle årene.

Læs den her

Interview...

...med Heidi Aagaard, direktør RCFM. Læs om hvordan der var behov for specialister. Sådan er det stadig mere end 40 år siden. "Vores tilgang er unik."

Læs det her

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk