Du kan mere end du tror

Jane W. Schelde, foto: Bo Nymann

19. jul 2023

Årets summercamp for børn og unge med muskelsvind satte fokus på det episke liv med forskelle, dvs. en uge fyldt med udfordringer, sjov og samvær med andre børn og unge med muskelsvind.

Og der blev både leget, spillet, kørt amerikanerbiler, prøvet grænser, slukket ildebrand, hygget og festet, da de 41 børn og unge i alderen 10-17 år mødtes i uge 26 på Musholm – Ferie – Sport – Konference i Korsør.

Muskelsvindfonden har hvert år siden 1983 (med undtagelse af corona-årene) arrangeret sommerlejre for børn og unge med muskelsvind. En uge med aktiviteter uden forældre og hvor lejrlederne, som ofte også selv har muskelsvind, udfordrer børnenes og de unges grænser med oplevelser, de ikke har prøvet før, og måske ikke troede, at de kunne.

Se billederne fra årets summercamp, hvor fotograf Bo Nymann kom forbi.

Du kan læse mere om, hvorfor Muskelsvindfonden arrangerer summercamps, og hvad børn og unge siger om sommerlejrene, og hvad de får ud af at være med. Klik her.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk