Medina og Artigeardit gæster Grøn 2023

Redaktionen

26. apr 2023

Grøn løfter sløret for de næste to navne på dette års tourné: pop-ikonet Medina og rapkometen Artigeardit

Der er lagt op til store koncertoplevelser, hvor det grønne publikum kan se frem til både dans, ørehængere og skål foran scenen. Med hele Danmarks popdronning samt et af de største talenter i dansk rap udgør de tilsammen et bredt udsnit af den danske musikscene.

 

I 2008 tordnede Medina ind på toppen af hitlisterne med gennembrudshittet “Kun For Mig”, og siden da har hun ikke været til at komme udenom på den danske musikscene.

Medina hører til blandt de mest etablerede Grøn-navne, hvor hun for første gang indtog Grøn i 2009 som gæst til L.O.C’s optræden. Allerede året efter var hun med i eget navn og har siden været med i 2011, 2013 og 2015 samt i 2020, hvor hun var en del af Grønnere Grøn.

Til sommer er Medina for syvende gang hjemme på Grøn, og hun glæder sig: “Jeg glæder mig til at komme rundt med hele holdet. Jeg glæder mig til at danse igen, og jeg glæder mig til at komme hjem på Grøn

Jeg glæder mig til at komme hjem på Grøn

Medina

Artigeardit er et af de største talenter i dansk rap, og trods sin unge alder har han allerede opnået stor succes med udsolgte koncerter, tre EP’er og fire anmelderroste album. Det nyeste power-album “LÆNGE LEVE” kom på gaden i januar 2023 og har på rekordtid opnået stor status hos lytterne, ledsaget af fantastiske anmeldelser med blandt andet seks hjerter i Politiken og Soundvenue. Alle albummets 10 sange havde desuden indtaget Spotifys Top 20 allerede dagen efter albumudgivelsen.

Artigeardit fortæller forventningsfuldt om sin grønne debut: ” Jeg vil fejre Grøns 40 år ved at give den fuld gas på scenen og sørge for, at alle har en fest. For mig betyder Grøns plads til forskelle, at der er mangfoldighed, og at der er plads til at være følsom, festlig og alting på én gang”

For mig betyder Grøns plads til forskelle, at der er mangfoldighed, og at der er plads til at være følsom, festlig og alting på én gang

Artigeardit

 

 

 

 

 

 

 

Det grønne publikum kan dermed glæde sig til at opleve en af dansk hiphops største stjerner, når Artigeardit for første gang indtager scenen på Grøn.

 

Medina og Artigeardit skal turnere på de danske landeveje med resten af lineuppet, der allerede tæller Saveus, AQUA, MØ og Benjamin Hav, når Grøn besøger otte danske byer fra 20. – 30. juli 2023.

Køb billet her

40 år med Grøn

I år kan Muskelsvindfonden og Tuborg fejrer 40 år med Grøn, hvor man har skabt sommerminder og gode oplevelser sammen med danskerne; hele tiden med det gode formål om at skabe plads til forskelle i samfundet for øje.

I fire årtier har Tuborg og Muskelsvindfonden med Grøn skabt musikalske oplevelser og fællesskaber på tværs af handicap, alder, etnicitet, køn, seksualitet og religion. Grøn er en fest der gør en forskel! Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle, hvilket har til formål at skabe større mangfoldighed i det danske samfund.

Traditionen tro kommer koncertkaravanen rundt i hele Danmark.

Tourplan 2023:
20. juli: Tårnby
21. juli: Kolding

22. juli: Aarhus
23. juli: Aalborg
27. juli: Esbjerg
28. juli: Odense
29. juli: Næstved
30. juli: Valby

 

Klik her for at læse mere om Grøn

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk