Ses vi på Folkemødet 2023?

Ses vi på Folkemødet?

Vi håber at se dig til et af vores arrangementer: Drag-banko, Gin og Croquis, musikbattle med bl.a. kulturministeren, Søren Brostrøm og Rosa Lund, dansefest med Andrew Moyo fra P3 og ikke mindst vores nye netværksmøde “Gin & go’daw”.

Få overblik herunder

Gin & Go'daw

’Gin & Go’daw’ er et uformelt og hyggeligt arrangement med venner, samarbejdspartnere og bekendte af Muskelsvindfonden. Det foregår onsdag aften, hvor vi siger ’go’daw’ til hinanden akkompagneret af en lækker ginbar.

Vi drikker gin & siger Go'daw på teressen ved Sømandens Hus (indgang findes ved Gæstgiveren i Allinge på Nørregade mellem nummer 9 og 14) onsdag den 14. juni kl. 20-23.

Gin & Croquis

Kropsidealer er på dagsordenen, når vi sammen med Politiken inviterer en række kendte personer og publikummer til "Gin & Croquis".
Til eventet tegner vi pærfekte kroppe kroppe i alle størrelser, former og højde, mens vi drikker gin & tonic med gin brygget på krumme agurker.

Eventet afholdes torsdag d. 15. juni kl. 17:45-19.00 i Politikens telt

Kulturlivet under luppen

Sammen med Dansk Live, Roskilde festival og Vega sætter spot på bl.a. frivillighed og repræsentation i kulturlivet. Yderligere info kommer.
Vært: Sandie Westh
Events afholdes fredag d. 16 juni kl. 14 - 17 på Gæstgiveren

Drag-banko
Diversity edition

Først slår vi dørene op for en sjov omgang drag-banko. Det er god underholdning, samtaler, fordomme og fede præmier.
Værter: Simon TJ og Chantal Al Arab
Eventet afholdes fredag d. 16 juni kl. 20-21 i Verdensmålenes Telt

Dj battle
diversity edition

Efter banko starter en Dj battle. Mød bl.a. kulturministeren, Søren Brostrøm og Rosa Lund, Værter: Simon TJ og Chantal Al Arab
Eventet afholdes fredag d. 16 juni kl. 21:30-22:15 i Verdensmålenes Telt

Dansegulvet
starter

Vi starter dansegulvet med en af Danmarks succesfulde DJ, Andrew Moyo
Eventet afholdes fredag d. 16 juni kl. 22:45-01 i Verdensmålenes Telt

Kontakt os

Vil du vide mere, kan du kontakte os

Fokus: kropsidealer

Det perfekte liv, krop og udseende er blevet det, de fleste stræber efter. Vi bygger meget af vores identitet og selvværd på, at vi kan levere, præstere og se godt ud. Men hvad gør idealerne ved os, når vi ikke kan leve op til dem?

Læs mere her