Ses vi på Folkemødet 2023?

Som noget nyt er du inviteret til et uformelt netværksmøde med Muskelsvindfonden allerede onsdag aften. Vi kalder det “Gin og Go´daw!”

Derudover inviterer vi til Dragbingo, Pærfekt Gin og Croquis, debat om livemusik og meget andet.

Vi får bl.a. selskab af Mads Steffensen, Søren Brostrøm, Rosa Lund og Natasja Al-hariri til vores dj-battle. Mens Per Vers, Mette Horn og Lisbeth Wulff starter samtalen under “Pærfekt Gin og Croquis”. Navne som Katinka og Johny Cola er med, når vi sætter spot på livemusikken.  Og så må du endelig ikke gå glip af årets dansefest med Andrew Moyo fra P3.

Læs mere herunder.

Nyt netværksmøde: Gin & Go'daw

’Gin & Go’daw’ er et uformelt og hyggeligt arrangement med venner, politikere, samarbejdspartnere og bekendte af Muskelsvindfonden. Det foregår onsdag aften, hvor vi siger ’go’daw’ til hinanden akkompagneret af en lækker ginbar.

Hvor: på terassen ved Sømandens Hus (indgang ved Gæstgiveren i Allinge på Nørregade mellem nummer 9 og 14) onsdag den 14. juni kl. 20-23.

Pærfekt Gin & Croquis

Kropsidealer er på dagsordenen, når vi sammen med Politiken inviterer en række kendte personer og publikummer til "Gin & Croquis".
Til eventet tegner vi pærfekte kroppe kroppe i alle størrelser, former og højde, mens vi drikker gin & tonic med gin brygget på krumme agurker. Mød Per Vers, Mette Horn og Lisbeth Wulff i en samtale om perfekthedskulturen

Eventet afholdes torsdag d. 15. juni kl. 17:45-19.00 i Politikens telt

Vi kan ikke leve
uden livemusik

Sammen med Dansk Live, Roskilde festival og Vega sætter spot på bl.a. frivillighed og repræsentation i kulturlivet gennem tre debatter. Mød Katinka, Johny Cola, Rosa Lund og mange andre.
Vært: Sandie Westh
Events afholdes fredag d. 16 juni kl. 15 - 18 på Gæstgiveren

Læs hos Dansk Live

Drag-banko
Diversity edition

Først slår vi dørene op for en sjov omgang drag-banko. Det er god underholdning, samtaler, fordomme og fede præmier. Vi arrangerer hele fredag aften i et samarbejde med Bevica Fonden.
Værter: Simon TJ og Chantal Al Arab
Eventet afholdes fredag d. 16 juni kl. 20-21 i Verdensmålenes Telt

Dj battle
diversity edition

Efter banko starter en Dj battle. To hold dyster og det er Søren Brostrøm og Rosa Lund mod Mads Steffensen og Natasha Al- Hariri, Værter: Simon TJ og Chantal Al Arab
Eventet afholdes fredag d. 16 juni kl. 21:30-22:15 i Verdensmålenes Telt også med Bevica Fonden

Dansegulvet
starter

Vi og Bevica Fonden starter dansegulvet med en af Danmarks succesfulde DJ, Andrew Moyo
Eventet afholdes fredag d. 16 juni kl. 22:45-01 i Verdensmålenes Telt

Tak til alle samarbejdspartnere – uden jer intet Folkemøde for Muskelsvindfonden

Politiken

Bevica Fonden

Beyond2030.org

Dansk Live, Vega og Roskilde Festival

Vil du vide mere?

Du møder også vores formand i andre debatter - vil du vide mere, kan du kontakte mig.

Fokus: Perfekthedskultur og kropsidealer

Det perfekte liv, krop og udseende er blevet det, de fleste stræber efter. Vi bygger meget af vores identitet og selvværd på, at vi kan levere, præstere og se godt ud. Men hvad gør idealerne ved os, når vi ikke kan leve op til dem?

Læs mere her

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk