På rekordtid: Grøn i Næstved er udsolgt!

redaktionen / Foto: Morten Rygaard

29. apr 2024

Tuborg og Muskelsvindfonden kan i dag melde udsolgt til Grøn i Næstved, hvilket aldrig før er sket så tidligt på året

Valby blev udsolgt i lørdags, og nu melder Muskelsvindfonden og Tuborg også udsolgt i Næstved. Der er stadig billetter tilbage, når turnéen besøger Tårnby, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Odense.

Der er lagt op til et brag af en fest, når koncertkaravanen besøger otte danske byer fra den 18.-28. juli. Publikum kan i år opleve Blæst, Burhan G, Jada, Scarlet Pleasure, Tobias Rahim, TV•2, m.fl.

Valby først udsolgt

Den 27. april kunne Tuborg og Muskelsvindfonden melde alt udsolgt til afslutningskoncerten i Valby på det tidligste tidspunkt nogensinde. I dag følger Næstved trop, der nu også kan melde fuldstændig udsolgt tidligere, end det er sket før. Sidste år kunne Grøn for første gang melde totalt udsolgt for alle koncerter, hvor Grøn også fejrede 40-års jubilæum.

Grøn har en stærk position i festivalsmarkedet

Der er ingen tvivl om, at Grøn står stærkere end nogensinde før og med to udsolgte koncertdage på et historisk tidligt tidspunkt, er der lagt op til en fantastisk sommer med god livemusik og kolde fadøl i den gode sags tjeneste, da alt overskuddet fra Grøn traditionen tro går til Muskelsvindfondens arbejde.

En drøm af en start på Grøn 2024

Glæden er bestemt ikke til at tage fejl af hos Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden, som udtaler:

“Hold nu op! Vi kunne ikke have drømt om en bedre start på Grøns femte årti. Vi er ekstremt stolte og beærede over at se, hvor mange der har lyst til at feste med og samtidig støtte op om Muskelsvindfondens arbejde med at skabe plads til forskelle. Nu glæder jeg mig bare til, at vi skal på græs til sommer sammen med mange tusinder glade Grøn-gæster!”

Grøn er festen, alle vil med til”

Når Grøn tager på turné til sommer, er det med ambitionen om et lige så succesfuldt år som 2023. Sidste år blev nemlig et historisk år for Grøn, der både kunne fejre 40 år og melde totalt udsolgt for første gang nogensinde. Dermed blev det med rekordstor opbakning slået fast, at Grøn-publikummet er klar til at tage 40 år mere.

Grøn er festen, alle vil med til” skrev musikanmelder Simon Staun for Fyens Stiftstidende sidste sommer og opsummerede i én sætning den store succes, som 40-års fejringen bragte med sig. Med årets stærke lineup er linjerne tegnet op til endnu en fantastisk sommer i det gode formåls tjeneste.

Køb billet

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk