Programmet er fuldendt! L.O.C og Andreas Odbjerg til Grøn 2023

Redaktionen

03. maj 2023

Vi løfter sløret for de sidste to navne: den legendariske rapkonge L.O.C. og hitmageren Andreas Odbjerg

 

Grøn fuldender i dag plakaten for dette års turné, hvor koncertkaravanen kan fejre 40 år på græs, og tilføjer dermed to stærke navne i form af L.O.C. og Andreas Odbjerg. 

I år er det 22 år siden, at Liam O’Connor udgav sit første album “Dominologi”. Den lange karriere har indtil videre budt på elleve anmelderroste album, utallige statuetter fra danske musikpriser og en plads som en af de bedst sælgende rappere nogensinde herhjemme. 

Grøn fylder 40, og jeg har et album, der fylder 20, så det kan jo kun blive en kæmpe fest!

L.O.C

 

L.O.C

 

 

 

 

Til sommer kan L.O.C. opleves på Grøn for ottende gang, og han glæder sig til at komme hjem på Grøn: 

Grøn fylder 40, og jeg har et album, der fylder 20, så det kan jo kun blive en kæmpe fest! Jeg glæder mig til at komme ud og spille for jer alle sammen. Det bliver fantastisk som altid – den skøreste karavane i hele landet.” 

L.O.C. hører til blandt de mest etablerede Grøn-navne. Rapperen havde sin debut på Grøn i 2006 og har været tilbage intet mindre end seks gange siden i både 2007, 2009, 2010 (med bandet ‘Selvmord’), 2012, 2015 og 2019.

I år kan det grønne publikum glæde sig til, at L.O.C. indtager Grøn for ottende gang.

 

Odbjerg glæder sig til sit livs sommer 

For Andreas Odbjerg er det andet år i træk, at han skal med den grønne karavane rundt i landet. Med de velkendte singler ”føler mig selv 100”, “Stor Mand” og ”I morgen er der også en dag” er priserne væltet ned over ham i en strid strøm, hvor både Danish Music, GAFFA-Prisen og Steppeulven har valgt at anerkende hans store gennembrud. 

Sidste år var mit livs sommer, og det var i høj grad på grund af de oplevelser, jeg fik på Grøn.

Andreas Odbjerg

Generelt kan man sige, at Odbjerg er en af de få artister, som har formået at ramme både det folkelige og det mere kræsne publikum. Han fik allerede stor anerkendelse og fantastiske anmeldelser for debutalbummet ”Hjem Fra Fabrikken” i 2022. Faktisk er Odbjerg på nuværende tidspunkt blevet streamet mere end 100 mio. gange efter en helt fantastisk festivalsommer, som bedst kan beskrives som et sandt triumftog. 

Andreas Odbjerg debuterede på den grønne koncertkaravane sidste år og glæder sig til at være med igen i år: 

“Sidste år var mit livs sommer, og det var i høj grad på grund af de oplevelser, jeg fik på Grøn. Det er en specielt god følelse at bidrage, via det sjoveste man ved, til en god sag i en branche, der som udgangspunkt er super kommerciel.” 

 

L.O.C og Andreas Odbjerg fuldender programmet for Grøn 2023, og sammen med AQUA, Artigeardit, Benjamin Hav & Familien, Medina, MØ og Saveus udgør årets lineup. Grøn drager rundt til otte danske byer fra 20. til 30. juli 2023. 

 

Se turnéplanen herunder. Billetter og yderligere information om Grøn 2023 kan findes på groenkoncert.dk.   

Køb billet her:

40 år med Grøn

I år kan Muskelsvindfonden og Tuborg fejrer 40 år med Grøn, hvor man har skabt sommerminder og gode oplevelser sammen med danskerne; hele tiden med det gode formål om at skabe plads til forskelle i samfundet for øje.

I fire årtier har Tuborg og Muskelsvindfonden med Grøn skabt musikalske oplevelser og fællesskaber på tværs af handicap, alder, etnicitet, køn, seksualitet og religion. Grøn er en fest der gør en forskel! Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle, hvilket har til formål at skabe større mangfoldighed i det danske samfund.

Traditionen tro kommer koncertkaravanen rundt i hele Danmark.

Tourplan 2023:
20. juli: Tårnby
21. juli: Kolding

22. juli: Aarhus
23. juli: Aalborg
27. juli: Esbjerg
28. juli: Odense
29. juli: Næstved
30. juli: Valby

 

Klik her for at læse mere om Grøn

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk