Grøn og Muskelsvindfonden igennem 40 år

Se filmen om det som gør Muskelsvindfonden helt speciel: Vi tør lidt mere. Vi gør lidt mere – og vi eksekverer ud over det sædvanlige.

Grøn tilfører
os kant

Vi er en anderledes handicaporganisation, og det nyder vi godt af. Grøn giver os en enestående platform for kommunikation, som andre misunder os, mener formanden for Muskelsvindfonden.

Læs ærligt talt fra Simon Toftgaard Jespersen

Derfor eksisterer
Grøn stadig

Indsamlingschefen giver sine bud på det særlige ved Grøn, og hvorfor koncerterne har overlevet i 40 år i konkurrence med alle sommerens øvrige festivaler.

Læs Theis Petersens svar

Jeg er mere
familiefar på Grøn
end konferencier

Jacob Haugaard elsker showbiz og kontakten til de frivillige og kunstnere på Grøn. Han opfatter efterhånden sig selv som ’Grøns hjørneskab’.

Læs interview med Jacob Haugaard

Et skelsættende
valg i mit liv

Eva Christensen blev som frivillig på Grøn Koncert mødt med samme krav og forventninger som alle øvrige frivillige, selv om hun sad i kørestol. Det lærte hun af.

Læs interview med Eva Christensen

Hun er vild
med at løfte hegn

Louise Østerby skal med på Grøn for tredje gang - fordi det er en kontrast til hverdagen, og så trækker samværet og fællesskabet i kræwet.

Læs om Louises begejstring for livet som kræwer

Jeg har lært
meget om livet

Annemarie Mikkelsen er for længst gået på pension fra sit arbejde som socialrådgiver, men er stadig aktiv medlem af kræwet.

Læs, hvordan Annemarie har brugt Grøn som redskab i sit arbejde

Rollen som
Tonni The Man
banede vejen

Nuværende formand for Muskelsvindfonden Simon Toftgaard Jespersen stod på scenen på Grøn som 20-årig i en vildt overdrevet version af sig selv.

Læs om springet fra Tonni til Simon

Dyk ned i Grøns historie med artisterne

Se videoer på YouTube

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk