Magien kommer i julen 2021

For første gang nogensinde kan publikum opleve Orla Frøsnapper, Næsehornet Otto, Cirkeline, Mustafa fra Mustafas kiosk og Vitello sammen, når de i levende live optræder i Cirkus Jul.

Cirkus Jul er en magisk juleforestilling, der kombinerer cirkus, teater, sang og dans i et storladent show, som hele familien kan samles om i julen. Det bliver til virklighed i et samarbejde med Muskelsvindfonden, Saxo og Aarhus Teater.

Læs mere herunder

I manegen opføres et ægte eventyr! Her møder publikum en pige ved juletid, hvor hun på magisk vis bliver kastet ud i mødet med det ene fantastiske bogunivers efter det andet – alt sammen i jagten på den bedste jul. Men hvad sker der, når hun lukker skurken Orla ud? Og hvordan gemmer man et stort, pruttende næsehorn for sine forældre?

I Cirkus Jul kan I sætte jer tilbage og både nyde et ægte juleeventyr, alle de kendte og elskede julesange og også lade jer overraske af, hvilke cirkuskunster Cirkeline, Orla, Otto, Vitello og Mustafa kan udføre.

Showet instrueres af den Reumert-vindende instruktør Sargun Oshana, og den musikalske del styrer kapelmester Jeanett Albeck, som er kendt fra det Reumert-vindende kunstnerkollektiv Sort Samvittighed, og som har modtaget ekstraordinær hæder fra Statens Kunstfond. Sammen med skuespillere, cirkusartister, band og sangere skaber de et fortryllende show, hvor bogfigurerne skriver sig ind i ét unikt, magisk eventyr og møder hinanden på kryds og tværs i manegen.

Læs mere om samarbejdet her

Da billetsalget begyndte i 2019...

Se videoen med projektleder Jens Isbak og formand Simon Toftgaard Jespersen tale om planerne for Cirkus Jul, da billetsalget startede i 2019.

Vær med, når magien kommer

Cirkus Juls side

Læs om figurerne, se turneplan og køb billetter på Cirkus Juls hjemmeside

Besøg Cirkus Jul

Cirkus Jul på Facebook

Bliv en del af fællesskabet på Facebook

Besøg Facebook

Kontakt teamet bag Cirkus Jul