Vi samler danskerne - mens vi samler ind

Vores indsamlingsafdeling står bag planlægningen og afviklingen af nogle af Danmarks største kulturarrangementer. Hvert år samler vi flere end 300.000 danskere.

Indsamlingsafdelingen er en organisation med en rutineret medarbejderstab, veldokumenterede arbejdsmetoder og gennemprøvede logistiksystemer. Men de kan ikke gøre det alene. For når vi samler danskere til oplevelserne, samler vi også tusindvis af mennesker bag kulisserne.

Frivillige med tryk på både FRI, VIL og LIGE.

#fordivielskerfrivillige. Læs hvorfor

Den gode oplevelse kommer nemlig ikke af sig selv. At sælge over 300.000 billetter hvert år, opbygge, drive og flytte koncertpladser og cirkuspladser på tværs af landet med frivillig arbejdskraft kræver noget ganske særligt. Vores ca. 1.700 engagerede og aktive frivillige udgør rygraden i det store arbejde, der er i at afvikle Muskelsvindfondens indsamlingsarrangementer.

Og her er vi ligeglade med, hvordan du ser ud, hvordan du klæder dig, hvad du tror på, hvem du elsker, hvad du har på playlisten, hvilken dialekt du taler … Vi er for længst stået af samfundets perfektheds-ræs, for hos os er det vigtige lysten til at være med. Og år efter år transformerer vi dette farverige mikrokosmos af personligheder og fælles uperfekthed om til én stor organisme, der bærer sig selv, fordi vi bærer hinanden – gennem hedebølger, skybrud, mudder, støv og alt for korte nætter. Vi var mangfoldige lang tid før, det blev et modeord – fordi forskelle altid har givet mening.

Muskelsvindfonden har i de sidste snart 40 år kombineret stærke virksomheder med en god sag og gode fortællinger om et sted, hvor der er plads til forskelle.

Læs mere om at blive frivillig

Grøn

Grøn er en udendørs koncertkaravane skabt i et samarbejde mellem Muskelsvindfonden og Tuborg. I mere end tre årtier har Grøn Koncert hver sommer skabt fest, glæde og fede oplevelser for tusindvis af koncertgæster.

Læs om Grøn

Cirkus Summarum

Muskelsvindfonden og DR Big Band arrangerer hver sommer cirkusforestillingen Cirkus Summarum, hvor børn og barnlige sjæle kan møde de kendte og elskede figurer og værter fra DR’s børneunivers, Ramasjang.

Læs om Cirkus Summarum

Det går pengene til

Overskuddet fra vores events går til at støtte vores arbejde for mennesker med muskelsvind og deres familier.

Læs hvad pengene går til

Tak tak tak tak ...

Tak til vores partnere

Ingen event kunne lade sig gøre uden vores værdifulde partnerskaber. Hvilke typer partnerskaber man kan indgå, kan du læse her.

Læs om at blive partner

Indsamlingsafdelingen består af mere end 17 medarbejdere. Se nogle af projektlederne her

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk