Cirkus
Jul

Vi glæder os til at åbne dørene for et nyt juleshow for hele familien. Du kan opleve magi, når Orla Frøsnapper, Cirkeline og andre børnebogsfigurer indtager scenen København og Aarhus 2021
Læs mere

Vil du sikre
dig en billet?

Vi spiller i København (Ballerup) den 16. – 28. november 2021 og i Aarhus den 9. – 20. december 2021. Du kan sikre dig en billet allerede nu.
Læs mere

Magien kommer i julen 2021

For første gang nogensinde kan publikum opleve Orla Frøsnapper, Næsehornet Otto, Cirkeline, Mustafa fra Mustafas kiosk og Vitello sammen, når de i levende live optræder i Cirkus Jul.

Cirkus Jul er en magisk juleforestilling, der kombinerer cirkus, teater, sang og dans i et fantastisk show, som hele familien kan samles om i julen. Det bliver til virkelighed i et samarbejde med Muskelsvindfonden, Saxo og Aarhus Teater.

Læs mere herunder

I manegen opføres et ægte eventyr! Her møder publikum en pige ved juletid, hvor hun på magisk vis bliver kastet ud i mødet med det ene fantastiske bogunivers efter det andet – alt sammen i jagten på den bedste jul. Men hvad sker der, når hun lukker skurken Orla ud? Og hvordan gemmer man et stort, pruttende næsehorn for sine forældre?

I Cirkus Jul kan I sætte jer tilbage og både nyde et ægte juleeventyr, alle de kendte og elskede julesange og også lade jer overraske af, hvilke cirkuskunster Cirkeline, Orla, Otto, Vitello og Mustafa kan udføre.

Showet instrueres af den Reumert-vindende instruktør Sargun Oshana, og den musikalske del styrer kapelmester Jeanett Albeck, som er kendt fra det Reumert-vindende kunstnerkollektiv Sort Samvittighed, og som har modtaget ekstraordinær hæder fra Statens Kunstfond. Sammen med skuespillere, cirkusartister, band og sangere skaber de et fortryllende show, hvor bogfigurerne skriver sig ind i ét unikt, magisk eventyr og møder hinanden på kryds og tværs i manegen.

Læs mere om samarbejdet her

En oplevelse for hele familien

Muskelsvindfonden har arrangeret Cirkus Summarum siden 2009, og nu vi åbner teltet for Cirkus Jul i et samarbejde med Aarhus Teater og Saxo. Glæd dig. Tryk på filmen og se mere.

Vær med, når magien kommer

Cirkus Juls side

Læs om figurerne, se turneplan og køb billetter på Cirkus Juls hjemmeside

Besøg Cirkus Jul

Cirkus Jul på Facebook

Bliv en del af fællesskabet på Facebook

Besøg Facebook

Kontakt teamet bag Cirkus Jul