Cirkus
Jul 2022

Mød Buster Oregon Mortensen, Tante Andante, Snøvsen, Pigen med Svovlstikkerne, næsehornet Otto, klovnen Harry Zorg samt Dinodrengen Bjørn Henning, der er opfundet specifikt til Cirkus Jul. Forestillingen har premiere den 11. november i København og den 7. december i Aarhus. 
Læs mere

Vil du sikre
dig en billet?

Vi spiller i København (Ballerup) fra den 11. november 2022 og i Aarhus fra den 7. december 2022. Du kan sikre dig en billet allerede nu.
Læs mere

Magien kommer tilbage i julen 2022

Mød figurerne Buster Oregon Mortensen, Tante Andante, Snøvsen, H. C. Andersens Pigen med Svovlstikkerne, næsehornet Otto, klovnen Harry Zorg samt en helt ny og original karakter, Dinodrengen Bjørn Henning, der er opfundet specifikt til Cirkus Jul. Forestillingen har premiere den 11. november i København og den 7. december i Aarhus. 

Cirkus Jul er en magisk juleforestilling, der kombinerer cirkus, teater, sang og dans i et fantastisk show, som hele familien kan samles om i julen. Det bliver til virkelighed i et samarbejde med Muskelsvindfonden, Saxo og Aarhus Teater.

Læs mere om årets forestilling her

En oplevelse for hele familien

Muskelsvindfonden har arrangeret Cirkus Summarum siden 2009, og i 2021 åbnede vi det karakteristiske røde teltet for Cirkus Jul i et samarbejde med Aarhus Teater og Saxo. Tryk på filmen og se trailer til forestillingen i 2021.

Vær med, når magien kommer

Cirkus Juls side

Læs om figurerne, se turneplan og køb billetter på Cirkus Juls hjemmeside

Besøg Cirkus Jul

Cirkus Jul på Facebook

Bliv en del af fællesskabet på Facebook

Besøg Facebook

Kontakt teamet bag Cirkus Jul