Cirkus
Jul 2022

Mød Buster Oregon Mortensen, Tante Andante, Snøvsen, Pigen med Svovlstikkerne, næsehornet Otto, klovnen Harry Zorg samt Dinodrengen Bjørn Henning, der er opfundet specifikt til Cirkus Jul. Forestillingen har premiere den 11. november i København og den 7. december i Aarhus. 
Læs mere

Vil du sikre
dig en billet?

Vi spiller i København (Ballerup) fra den 11. november 2022 og i Aarhus fra den 7. december 2022. Du kan sikre dig en billet allerede nu.
Læs mere

Magien kommer tilbage i julen 2022

Mød figurerne Buster Oregon Mortensen, Tante Andante, Snøvsen, H. C. Andersens Pigen med Svovlstikkerne, næsehornet Otto, klovnen Harry Zorg samt en helt ny og original karakter, Dinodrengen Bjørn Henning, der er opfundet specifikt til Cirkus Jul. Forestillingen har premiere den 11. november i København og den 7. december i Aarhus. 

Cirkus Jul er en magisk juleforestilling, der kombinerer cirkus, teater, sang og dans i et fantastisk show, som hele familien kan samles om i julen. Det bliver til virkelighed i et samarbejde med Muskelsvindfonden, Saxo og Aarhus Teater.

Læs mere om årets forestilling her

En oplevelse for hele familien

Muskelsvindfonden har arrangeret Cirkus Summarum siden 2009, og i 2021 åbnede vi det karakteristiske røde teltet for Cirkus Jul i et samarbejde med Aarhus Teater og Saxo. Tryk på filmen og se trailer til forestillingen i 2021.

Vær med, når magien kommer

Cirkus Juls side

Læs om figurerne, se turneplan og køb billetter på Cirkus Juls hjemmeside

Besøg Cirkus Jul

Cirkus Jul på Facebook

Bliv en del af fællesskabet på Facebook

Besøg Facebook

Kontakt teamet bag Cirkus Jul

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk