Jubilæum logo

I Muskelsvindfonden er vi båret af en stærk kultur af samarbejdspartnere, og vores resultater er altid skabt i tæt parløb med andre. Derfor er et af vores vigtigste ben i organisationen også vores partnerskaber. Sådan skal det også være i fremtiden.

Læs om nogle af de ting, som vi har skabt i samarbejde med vores stærke samarbejdspartnere, her på siden

Grøn Koncert

Året var 1982, Tuborg søgte en ny partner med muskler, og det blev starten på et lykkeligt ægteskab mellem Tuborg og Muskelsvindfonden. I dag handler ægteskabet om meget mere end musik og øl.

Læs den her

Cirkus Summarum

Siden 2009 har Cirkus Summarum omfavnet sit publikum i alle aldre med den eventyrlige fortælling om verdens mangfoldighed, hvor der er plads til mennesker, dyr og figurer i alle former, farver og temperamenter. Og der er stof til historierne i mange år endnu, mener en af de kreative hjerner bag det oprindelige Cirkus Summarum, Birgitte Fredsby.

Læs den her

Event Safety

Hvad der startede som Muskelsvindfondens eget sikkerheds- og førstehjælpskorps, har gennem årene vokset sig større og stærkere og har nu internationale ambitioner.

Læs den her

Interview...

...med Theis Petersen, indsamlingschef.
"I en verden, hvor mange jagter nicher, det individuelle og unikke, jagter Muskelsvindfonden det, der samler."

Læs det her

Vil du være partner?

Sammen med vores partnere har vi skabt nogle af Danmarks største kulturbegivenheder, nemlig Grøn, Cirkus Summarum og Cirkus Jul. Vi skaber værdi både for os, for vores partnere og for publikum. Vær med til at samle danskerne, mens vi samler ind.

Læs mere her

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk