#Fordi
ViElsker
Frivillige

Miniportræt af en frivillig i Muskelsvindfonden - Charlotte Nielsen, 29 år - der har været frivillig i ti år.

Jane W. Schelde. Foto: Jens Bach

Hvorfor er du frivillig i Muskelsvindfonden?

Fordi jeg ikke kan lade være! Og fordi det er verdens fedeste måde at samle penge ind til et godt formål. Desuden får jeg mange sjove og unikke oplevelser, venskaber og erfaringer ud af det, som jeg også kan bruge uden for pladsen.

Hvad får du ud af det?

En stor anerkendelse af hvem jeg er, og hvad jeg kan. En anerkendelse, som jeg aldrig har oplevet andre steder. Gennem de sidste 10 år, hvor jeg har været frivillig, har jeg fået mere selvtillid. Og så er der et helt unikt sammenhold blandt de frivillige, fordi vi alle er “lige”, uanset hvad vi laver til dagligt.

Hvad er det sjoveste, du har oplevet som frivillig?

Da vi ’jonglører’ (sektionschefer på Cirkus Summarum:red) var på Fårup Akademi, lærte vi vildt meget om service og gæsteoplevelser. Om hvilke oplevelser, vi hurtigt kunne give. Ofte skal der ikke meget til for at skabe en unik oplevelse for publikum.

Karakteristik

Glad, optimistisk, struktureret

Charlotte Nielsen fra Holstebro er frivillige på Cirkus Summarum

Charlotte Nielsen

29 år

Uddannet ergoterapeut. Arbejder på et bosted for ældre udviklingshæmmede

Har været frivillig i ti år

Opgaver som frivillig: Jonglør på Cirkus Summarum ved bl.a. merchandisebod og indgang, sektionchef på LEGO World, holdkaptajn på Cyklo, muskelter i Muskelsvindfonden m.m.

Kaldenavn: Lille

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk