Familien Grimstrups fundraisingsfest blev en uforglemmelig fejring

Redaktion/familien Grimstrup. Privatfotos nederst på siden

12. jul 2022

I anledning af sin 60 års fødselsdag fik Sejer Grimstrup sit største ønske opfyldt: at holde en fundraisingsfest for Muskelsvindfonden sammen med familie og venner.

Sejer var for nogle år siden med til et fundraisings-arrangement, som en tidligere klassekammerat havde lavet til fordel for sitski-løberen Adam Nybo. Sitski er ski, der har et formstøbt skalsæde, der er monteret i et ophæng på skiene, og som skiløberen sidder på. Sitski er udviklet til mennesker med fysiske handicap.

Formålet med arrangementet var at skaffe penge til en sitski, og det lykkedes faktisk Adam Nybo at komme med til de Paralympiske lege i Beijing. Fundraiseren viste, at engagement, gode idéer og fælles bidrag kan gøre det umulige muligt! Det inspirerede Sejer til at lave noget lignende.

En sjov fest med et godt formål

Med sin fødselsdagsfundraising ville Sejer gerne støtte Muskelsvindfondens arbejde for patienter og pårørende. Samtidig ville han gerne give venner og familie en sjov aften og gøre indsamlingen til en fantastisk fest – og det lykkedes!!

I foråret 2022 samlede Sejer og familien 75 glade gæster i Lindved Sognegård til fest og fundraising. Aftenens toastmaster var datteren Helene Grimstrup, der med varme og humor holdt humøret højt hos alle og styrede gæsterne igennem både festmiddag og indsamlingsaktiviteter.

Velkomsthilsen gjorde indtryk

Indsamlingsaktiviteterne startede med en nærværende, overbevisende og sjov tale fra Muskelsvindfondens formand Simon Toftgaard Jespersen. En tale, der gav alle gæster et godt indtryk af Muskelsvindfonden og bekræftede, at for Muskelsvindfonden er det en fest at samle ind til det gode formål. Simon lovede desuden 200 kr., hvis Sejer kunne bunde to øl i løbet af aftenen. Det kunne han, og 200 kr. var i hus.

Fantasien og købelysten var stor

Efter talen fik alle gæster danseundervisning af to kyndige gæster, og den undervisning skød for alvor festen i gang.

Gæsterne har alle været begejstret for en sjov og anderledes aften med masser af sjove indslag, fest og dans

Ellen Grimstrup

Fantasien var stor: Der blev holdt auktion over tyggegummi, strikketøj, champagne, madkurv og gavekort til rundvisning på Ribe Kloster, hvor en af gæsterne bor. Og der blev også stået på hovedet, solgt balloner til ballondans, blomster til håret, pærfekt t-shirts, my-selfie billeder og drinks.

Feedback: Det var sjovt og anderledes

– Gæsterne har alle været begejstret for en sjov og anderledes aften med masser af sjove indslag, fest og dans. Og at pengene gik til Muskelsvindfonden gav rigtig god mening for alle.  Hvis andre skulle få lyst til det samme, kan vi kun opfordre til at kaste jer ud i det. Det var virkelig sjovt, fortæller Ellen Grimstrup, der er gift med Sejer. Hun tilføjer:

– Vi fik rigtig god støtte fra Muskelsvindfonden, som vi kontaktede i god tid i forvejen.  Medarbejderne lånte os plakater, roll-ups, t-shirts, bolsjer m.m., der tydeligt viste, at Muskelsvindfonden var med på idéen og samarbejdede med os. Tak for det!

I alt blev der samlet over 60.000 kr ind til Muskelsvindfondens arbejde.

Se billederne, der fortæller lidt om stemningen på en virkelig festlig aften, hvor alle havde det super sjovt – lige det Muskelsvindfonden er allerbedst til.

Læs om Muskelsvindfondens arbejde

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk