Rekordhøjt stemmetal på landsmøde

Jane W. Schelde

25. maj 2020

Aldrig har stemmedeltagelsen på Muskelsvindfondens landsmøde været så stor. Da stemmerne ved dagens afstemninger til formands-, næstformands- og repræsentantskabsvalg blev offentliggjort, var der afgivet i alt 534 stemmer, heraf 343 brevstemmer

Med andre ord har interessen for at deltage i valget af Muskelsvindfondens politiske ledelse i år været betydeligt større end tidligere år.

Simon Toftgaard Jespersen

Ny formand

Den store interesse skyldtes helt sikkert formandsvalget. Her pegede 328 medlemmer på 29-årige Simon Toftgaard Jespersen som ny formand, mens 203 medlemmer ønskede genvalg af Lisbeth Koed Doktor. (se Muskelsvindfonden har fået ny formand)

Genvalg til næstformand

På næstformandsposten var der ingen modkandidater til den nuværende næstformand Janne Sander, som dermed var sikker på valg.

To nyvalg og 5 genvalg til repræsentantskabet

Til de syv pladser i repræsentantskabet var der opstillet 14 kandidater. Her blev følgende valgt (med stemmetallene i parentes):
Rasmus Dissing Nielsen (299) – genvalg
Ditte Guldbrand Christensen (285) – genvalg
Alexander Ibsen (272) – nyvalg
Annette Sylvest Nielsen (240) – genvalg
Jan Jakobsen (224) – genvalg
Charlotte Streton (166) – nyvalg
Niels Staghøj (163) – genvalg.

Ole Falberg, Karsten Christensen, Klaus Emilius, Thomas Krysiza, Ivan Jakobsen, Jeanette Nørregaard Strøm og Torben Madsen opnåede ikke valg.

Bestyrelse vælges søndag

Muskelsvindfondens ny bestyrelse vælges på et repræsentantskabsmøde i morgen, søndag den 26. maj.

Se hvordan vores organisation er sammensat

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk