Et hej på afstand er
også et fællesskab

Johannes Gravgaard, 67 år, har følt alle corona-restriktionerne som en begrænsning i hverdagen, men også en lettelse. Så er andre også nødt til at tage smitten alvorligt, mener han.

Læs Johannes' historie

Rasmus ser frem til
at kramme sin nevø

Rasmus Yder, 29 år, har mest set familie og venner på Facetime under coronaen, så han og kæresten Julie er glade for, at de trods alt har været to i hele perioden.

Læs Rasmus' historie

Vi lytter til børnenes
sociale behov

Familien Ulrich er gode til at tilpasse sig den hverdag, som coronaen har forårsaget, men der er alligevel mange dilemmaer, tvivl og usikkerheder, når de vil undgå smitte

Læs Sabine Ulrichs fortælling

Dilemmaer har også
ramt hjælpere

Coronaen påvirker ikke kun handicaphjælperes arbejde - privatlivet er også underlagt restriktioner, fortæller hjælpere, som svarer på en række spørgsmål.

Læs hvordan handicaphjælpere har oplevet coronaen

SHIT - vi fik corona
ind i vores hjem

Både mor, far og ældste datter blev smittet med COVID-19, mens datter med muskelsvind og lillesøster gik fri. Formentlig takket være nøje forholdsregler, grundig rengøring og masser af sprit. Men sikke et helvede.

Læs Stinne Gommesens fortælling

Bekymring er en
naturlig følelse

Mennesker reagerer forskelligt, når der sker voldsomme forandringer som i corona-pandemien. Konsulenter fra RehabiliteringsCenter for Muskelsvind har opsamlet erfaringer og giver gode råd

Læs erfaringer og gode råd

Temperaturmåling
blandt medlemmer

Medlemmer af Muskelsvindfonden har oplevet mange bekymringer og dilemmaer under corona-pandemien. Men nu giver vaccinen håb

Læs opsamling af besvarelser

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk