Find en medlemsgruppe for dig

Som ung med muskelsvind kan det være svært at finde andre, man for alvor kan spejle sig i. Men de findes! Og du møder dem i vores grupper for unge. Her er der både plads til at hygge sig, til at skabe venskaber og til at dele, når det hele er noget l*rt.

Åbne grupper

I vores åbne grupper er alle velkomne. Her sørger et hold af kontaktpersoner eller en arbejdsgruppe for at arrangere aktiviteter og weekender på vores yndlings-feriecenter, Musholm, hvor gruppen mødes et par gange om året. Dyk ned i grupperne og find den eller dem, der passer bedst til dig.

Her finder du både diagnosegrupper, hvor du kan møde andre med samme diagnose i alle aldre, men også grupper kun for unge, hvor I mødes på tværs af diagnoser.

Youtube

Spor23 er et stærkt fællesskab både online og offline, hvor vi laver film.

Tjek det ud

Mindre grupper

Udover de store, åbne grupper kan du også engagere dig i mindre grupper. Her skabes et mindre og måske mere intimt rum at mødes i.

Du vil opleve, at nogle af grupperne nedenfor er lukkede for tilgang, da man ønsker at holde deltagerantallet forholdsvist lavt. Er det tilfældet for lige den eller de grupper, du ønsker at være en del af, skal du dog ikke lade dig slå ud! Vi vil nemlig meget gerne hjælpe dig med at oprette en ny gruppe, som passer til dine ønsker og behov.

Kontakt medlemsafdelingen, hvis du vil høre mere om at starte en mindre gruppe sammen med andre unge.

Find en mindre gruppe

Læs mere om grupperne.

Kontakt medlemsafdelingen

I medlemsafdelingen står vi altid klar til at hjælpe med at finde en gruppe eller aktivitet, der passer til dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til noget.

Bliv frivillig

Hvad siger du til at bygge en scene eller sælge øl til festglade gæster på Grøn? At poppe popcorn og lave sjov med børn på Cirkus Summarum? Eller at lave fede aktiviteter for børn i medlemsgrupperne som Muskelter? Så skal du være frivillig!

Læs mere om at være frivillig

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk