Mød andre, der går gennem det samme

Hvad end du har levet med din diagnose i mange år eller fået den for nyligt, finder du hos Muskelsvindfonden andre, der har gået eller går gennem det samme som dig. Dem møder du i vores grupper, hvor du kan møde andre, som aldersmæssigt er samme sted i livet som dig, eller måske endda har samme diagnose eller udfordringer.

Gå på opdagelse i mulighederne på siden her og find en gruppe, der passer godt til dig.

Åbne grupper

I vores åbne grupper er alle velkomne. Her sørger et hold af kontaktpersoner eller en arbejdsgruppe for at arrangere aktiviteter og weekender på vores yndlings-feriecenter, Musholm, hvor gruppen mødes et par gange om året. Dyk ned i grupperne og find den eller dem, der passer bedst til dig.

Filtrer efter:

Sorter:
  • Dato
  • Alfabetisk

Vis mere

Mindre grupper

Udover de store, åbne grupper kan du også engagere dig i mindre grupper. Tanken bag disse grupper er at skabe et mindre og måske mere intimt rum at mødes i, som ikke altid kan lade sig gøre i de større grupper. Derfor er grupperne lukkede for yderligere tilgang, da man ønsker at holde deltagerantallet forholdsvist lavt. Det skal du dog ikke lade dig slå ud af! Vi vil nemlig meget gerne hjælpe dig med at oprette en ny gruppe, som passer til dine ønsker og behov. Kontakt endelig medlemsafdelingen, hvis du sammen med andre medlemmer ønsker at starte en gruppe.

Kontakt medlemsafdelingen

Kæmp med os

Én af Muskelsvindfondens helt store mærkesager er at kæmpe medlemmernes sag, og vi leder altid efter nye medlemmer, som har lyst til at engagere sig i det politiske arbejde. Så brænder du for et bestemt emne, eller synes du bare, at jura, paragraffer og politik er spændende? Så læs mere om vores politiske virke og kontakt politisk afdeling for at blive klogere på, hvordan du kan bidrage.

Læs mere om at være politisk aktiv

Kontakt medlemsafdelingen

I medlemsafdelingen står vi altid klar til at hjælpe med at finde en gruppe eller aktivitet, der passer til dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til noget.