Spor23 i
pressen

Spor23 er lavet af unge med handicap, som skaber fede videoer.
Det er vi superstolte af.
Derfor nyder vi, når pressen og andre lægger mærke til os.
Herunder kan du se et udpluk af den omtale, Spor23 har fået.
Og vores pressemeddelelser.

Paradekørsel i pressen

Det er ikke pral, vores creators er bare
pragtfulde!

 • Sn.dk omtaler Spor23 og viderebringer citat fra gæst

  Sjællandske Nyheder omtaler Spor23 i forbindelse med, at Lars lykke Rasmussen er gæst i programmerne "Spis eller sig sandheden" og "Tålk". Under interviewet i "Tålk" meddeler Lars Løkke Rasmussen, at han ville sige ja til statsministerposten, hvis han fik den serveret.

  Læs mere
 • Kulturen på P1 fortæller, at unge med muskelsvind laver YouTube-kanal

  I radioprogrammet Kulturen på P1 bringer de nyheden om, at børn og unge med muskelsvind laver en YouTube-kanal. Under programmet interviews projektlederen for Spor23, Suzanne Pedersen. Hun udtaler, at kanalen skal være et arbejdsfællesskab, som skaber mening og mulighed for spejling for alle med handicap eller en følelse af at være anderledes.

  Læs mere
 • Børneavisen interviewer Selma om sin deltagelse i Spor23

  En rapporter besøger Selma på 14 år, som er en del af det nyopstartede Spor23. Selma fortæller, at hun er med i projektet for at vise andre, at de ikke er alene. Desuden fortæller Selma, om sine oplevelser med muskelsvind og andre menneskers reaktion på hende.

  Læs mere

Selma i Ultra Nyt

Har du fået set indslaget med Selma i Ultra Nyt? Her taler hun om at være ung youtuber og en del af Spor23 🙌🏻

Hop ind og se det her ➡️

Selma er med 3:00 inde i programmet 🎥

VIL DU VÆRE MED!!?

Kom og vær med. Vi mangler dig på holdet. Du kan være juniorredaktør, creator, producer, idémager, redigeringstekniker, vlogger, kamaeramand eller bare vil starte din egen kanel. Skriv til os - også hvis du bare vil bidrage med ris eller ros til det, vi laver.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk