Kom og vær med til at lave YouTube

Få venner online og offline. ✌🏽 Muskelsvindfondens nye YouTube-kanal skal laves af børn og unge med handicap og deres venner. I laver selv videoerne. Alle kan være med, og vi har brug for dig. 🙌🏽 Den nye kanal bliver også DIN kanal. 🤗 Kontakt Suzanne på: susk@muskelsvindfonden.dk - så ved hun mere om dine ønsker for en kanal.

Spørg vores Dilemmapanel om alt

Skriv til panelet

Alle har det svært nogle gange – og alle har problemer.

Har DU et spørgsmål til vores dilemmapanel, så skriv det ind i formularen herunder.
Du behøver ikke at skrive dit navn, hvis du ikke vil. Men skriv gerne din alder og dit køn.

Skriv et eller flere spørgsmål og gerne så mange detaljer du kan. Så vil dit spørgsmål måske være det spørgsmål, som vores panel kunne svarer på i en video, hvis vores YouTube-kanal bliver en realitet.

Er du i tvivl så ring til Suzanne på tlf. 2265 2409 eller skriv på susk@muskelsvindfonden.dk

Skriv et spørgsmål til brevkassen her

Du kan spørge om alt. Fortæl gerne om din situation i detaljer. Skriv dit navn og nummer eller email, hvis du ønsker, at vi kontakter dig direkte med svar.

Hvad kan jeg lave?

Bliv en del af et unikt fællesskab sammen med andre børn og unge med handicap. Du kan få lov at lave lige, hvad du har lyst til, og vi hjælper dig igang. Her er et par eksempler på, hvad du kan lave.

  • Creator

    Creators er dem som laver videoer til kanalen. Hvis du ønsker at lave videoer til YouTube-kanalen, så får du din helt egen spilleliste. Du bestemmer helt selv, hvilken type videoer du vil lave, så hjælper vi dig igang med at filme, redigere, green screen og alt du drømmer om at kunne.

  • Juniorredaktør

    Som redaktør på kanalen er du med til at uploade videoer og bestemme, hvad der skal lægges ud på kanalen hvornår. Du vil være med til at beslutte hvilken type videoer, der skal være på vores kanal.

  • Talent

    Alle mennesker har et specielt talent. Sammen finder vi dit, og gør dig endnu bedre til det du kan. Er du for eksempel en dygtig vært, god til at lave mad, krea, gaming eller noget helt andet, så vil vi træne dig i at gøre netop det på video. Vi laver alt i fællesskab. Vi mødes på bootcamps, og du får også adgang til vores online bootcamp med tips og tricks.

VIL DU VÆRE MED!!?

Kom og vær med. Vi mangler dig på holdet, hvis du er mellem 9 og 24 og vil være juniorredaktør, creator, producer, idémager, redigeringstekniker eller bare bidrage med ris eller ros til det, vi laver.