Diagnose netværk

Vi er mange, som er sjældne – og derfor skal ingen føle sig alene. Derfor mødes vi med andre, som ved, hvordan det er. Altså næsten præcist, hvordan hverdagen med en sjælden diagnose ser ud. Mennesker er forskellige, men i diagnosenetværk kan samtalen begynde et helt andet sted. Fordi der ikke er så meget, der skal forklares. 

Diagnose netværk er for alle mennesker med en neuromuskulær diagnose i Danmark.  Sammen afholder vi temadage, weekendkurser mm.

At opnå en følelse af ”ikke at være alene” med de symptomer og udfordringer, som diagnosen giver. Hverdagslivet deles. 

Herudover arbejdes der også med netværksdannelse på europæisk og internationalt plan inden for den enkelte / beslægtede diagnose. 

Kontakt en af os i medlemsafdelingen

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk