Det har vi skabt

Medlemsforeningen

Vi er Muskelsvindfonden, og vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at bygge bro. Ved at blive ved. Og vigtigst af alt: Ved at stå sammen.

Læs om vores fællesskaber

Grøn

Vi samler danskerne - mens vi samler ind. Grøn er en årligt tilbagevendende udendørs koncertturne i Danmark. Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindfonden. Hvert år vælger frivillige at lægge en stor arbejdsindsats og et stort engagement i afviklingen af Grøn.

Besøg Grøn

Cirkus Summarum

Cirkus Summarum er en årligt tilbagevendende helt unik cirkusforestilling for hele familien, hvor heltene fra DR Ramasjang laver et hæsblæsende cirkusshow med sang, musik af DR Big Band, dans, magi og poesi.

Besøg Cirkus Summarum

RehabiliteringsCenter for Muskelsvind

RehabiliteringsCenter for Muskelsvind (RCFM) er et højt specialiseret hospital for neuromuskulær rehabilitering - udnævnt af Sundhedsstyrelsen. RCFM er der for den enkelte - og for de nærmeste.

Besøg RCFM

Musholm

Musholm er et unikt ferie-, sport- og konferencecenter, hvor mangfoldighed er en værdi, vi lever ud. Stedet har vundet flere internationale priser for design, arkitektur og filosofien bag.

Besøg Musholm

Event Safety

Sammen med Smukfest har Muskelsvindfonden skabt Event Safety, som øger vi sikkerheden og trygheden ved koncertarrangementer og events i hele Danmark. Vores hold bag Event Safety leverer sikkerhedsrådgivning, uddannelse og planlægning samt eventvagter og præhospitalt-beredskab til mere end 200 events, koncerter og festivaler årligt, med alt fra 500 til 80.000 gæster.

Besøg Event Safety

Det går pengene til

Et godt liv med muskelsvind starter med at tro på sig selv og tro på, at alt i princippet kan lade sig gøre. I Muskelsvindfonden samler vi mennesker og bygger vigtige netværk, der kan vare mellem et øjeblik og et helt liv. Vi tilbyder rådgivning, vi skubber til fordomme og flytter holdninger og kæmper politisk for bedre levevilkår.

Læs hvad pengene går til

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk