Om begivenheden

Deltager gebyr

600 kr. pr. person

Start tidspunkt

Kl. 17.00

Slut tidspunkt

Kl. 14.00

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference

Kontakt

Kontaktperson

Tine Højgaard Jensen

Medlemskaber

Stort medlemsskab

Deltag i Muskelsvindfondens weekendarrangement for mænd – og kun for mænd!

Året arrangement for Maskuline Svindlere består af  gode snakke på tværs, besøg af Jacob Nossel, udeliv og besøg af chefen for Muskelsvindfondens indsamlingsafdeling, som vil fortælle om det vigtige indsamlingsarbejde og måske fortælle lidt røverhistorier fra backstage på GRØN.

Se hele programmet her: Program, Maskuline Svindlere 2023

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til tilmelding, kan du kontakte medlemskonsulent, Tine Højgaard Jensen, på tinehj@muskelsvindfonden.dk. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en skøn weekend!

Tilmeld dig her

Praktisk info:

til Muskelsvindfondens medlemsaktiviteter indkvarteres der som udgangspunkt i dobbeltværelser, hvor det forventes at hjælper eller ægtefælle sover i samme værelse som medlem med muskelsvind. Læs mere om retningslinjer for indkvartering samt priser her: Praktisk info – Muskelsvindfonden

Vær opmærksom på, at melder du afbud senere end 48 timer før arrangementet, så kan du ikke som en selvfølge få dit deltagergebyr tilbagebetalt. Kontakt os derfor ved afbud

 

Andre arrangementer

Se alle begivenheder

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk