Det er sjovt, når alle er med

Muskelsvindfonden og DR Big Band arrangerer hver sommer cirkusforestillingen Cirkus Summarum, hvor børn og barnlige sjæle kan møde de kendte og elskede figurer og værter fra DR’s børneunivers.

Det er både magisk og mangfoldigt, når bl.a. Motor-Mille, Rosa, Onkel Reje og Hr. Skæg m.fl. mødes i levende live i cirkusmanegen.

Læs mere herunder

Indholdet i forestillingen og rammerne omkring Cirkus Summarum og den tilhørende legeplads foran cirkusteltet tilrettelægges, så Muskelsvindfondens vision om et samfund med plads til forskelle er en helt naturlig del af hele cirkus-atmosfæren.

Cirkus Summarum blev opført første gang i sommeren 2009. Forestillingen spiller i både København og Aarhus, og overskuddet går til Muskelsvindfondens arbejde for børn og unge med muskelsvind og deres familier.

Frivillige driver legepladsen

Cirkus Summarum er det kun frivillige, som driver legepladsen foran cirkusteltet. Som frivillig kan du dermed lave alt fra at bemande en legeaktivitet til at sælge merchandise og popcorn eller scanne billetter i indgangen. Man er tilknyttet det samme hold i hele perioden, man er frivillig. Man kan tilmelde sig fra blot to dage til hele perioden. Når man har fri, kan man frit hygge sig på pladsen, i spiseteltet eller tage på tur sammen.

Læs hvad pengene går til

Det er sjovt, når alle er med

Cirkus Summarums hjemmeside

Læs mere og køb billetter på Cirkus Summarums hjemmeside

Gå til Cirkus Summarum

Cirkus Summarum på Facebook

Bliv en del af fællesskabet på Facebook

Besøg Facebook

Kontakt teamet bag Cirkus Summarum

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk