Om begivenheden

Deltager gebyr

Kr. 100 ,-

Start tidspunkt

Kl. 17.00

Slut tidspunkt

Kl. 13.00

Lokation

Kulsølejren v. Nørre Snede

Kontakt

Kontaktperson

Mads Larsen

Medlemskaber

Stort medlem

Sommeren står for døren. Naturen kalder alle ud i de danske skove og naturområder, derfor skal vi igen ud og overvinde naturen.

I den flotte jyske natur nær Give og Nørre Snede ligger Kulsø lejren. Her mødes vi til en weekend med primitivt lejrliv inkl. masser af praktik og opgaver, hvor det handler om samarbejde og fuldt hjernespind.

Hvad/hvor er Kulsølejren?

Du og din far kan sammen mærke den danske sensommer natur på kroppen. Maden forberedes over bål, vandet henter vi, brænde hugger vi og opvasken klarer vi sammen. En super kok kommer og lærer os tricks og fif, og der bliver også plads til rød salami og choko pops.

Overnatningen sker i telt, som du selv medbringer eller i jeres kassebil. En mulighed er også at anvende en feltseng i garagen (opvarmet) med cementgulv, hvor der dog er begrænset plads. Kulsø spejderne har et 6×9 meter overdække, hvor vi kan holde til i tilfælde af regn. Alm bad og toilet er at finde på lejrpladsen, der arbejdes ligeledes på at leje et handicap toilet/bad m. lift og leje.

I betaler transporten frem og tilbage, oplevelser, ophold og maden betales af Muskelsvindfonden. Deltagelse koster 100 kr og kræver at en af jer har et stort medlem af Muskelsvindfonden.

Invitationen er til alle børn/unge med muskelsvind i alderen 6-16 år. Programmet starter lørdag formiddag klokken 11:00 og slutter søndag formiddag klokken 13:00. Der er mulighed for at ankomme fredag klokken 17:00 – da vil der være en nyttig og lækker gang aftensmad – klar over bålet.

I år vil det være nogle gamle kendinge, som er med til at stå for programmet. Andreas Strøm og far Kurt har selv været med på Snak og æd mange gange, og er totalt klar på at føre faklen videre. Alexander Ibsen, den erfarende snak og æd udfordringsmand, vil igen også være med, og udfordrer jer på diverse opgaver.

Har du spørgsmål til tilmelding eller er du i tvivl om det er noget for dig, kan du kontakte medlemskonsulent, Mads Larsen, på mala@muskelsvindfonden.dk

Tilmeld arrangementet her

Andre arrangementer

Se alle begivenheder

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk