Bliv en bedre arbejdsleder

Politisk afdeling

08. maj 2023

Synes du, at det kan være svært at være arbejdsleder i din BPA-ordning? Og kunne du tænke dig at deltage i en supervisionsgruppe i Aarhus?

Tilmeldingsfrist d. 19. september 2023

Hvis du svarer ja, har du nu mulighed for at deltage i en supervisionsgruppe med andre, som også har en BPA-ordning.

Gruppens formål er at skabe et fællesskab, hvor du kan blive bedre til at håndtere de dilemmaer, udfordringer og problemstillinger, som er en naturlig følge af at være arbejdsleder i en BPA-ordning. Møderne vil tage udgangspunkt i det, som er relevant for dig og/eller de andre deltagere.

Hvad er supervision?

Supervision er en samtaleform, hvor supervisor bruger spørgsmål og dialog til at understøtte deltagerne i at udvikle og vedligeholde deres arbejdslederkompetencer. Supervisionssamtalen foregår typisk i en-til-en samtale. Under supervisionssamtalen er de øvrige deltagere lyttende og vil løbende blive inddraget aktivt i samtalen.

Supervisionen vil ikke omhandle bevillinger og paragraffer, men vil blandt andet kunne bidrage til, at du og de andre deltagere kommer til at stå mere sikkert, selvbevidste og stærkere i rollen som arbejdsledere.

Du behøver ikke have en aktuel udfordring, men du skal være villig til at dele dine erfaringer og være åben for at udvikle dig i rollen som arbejdsleder i din BPA-ordning.

Eksempler på problemstillinger, som du kan tage op:

  • Jeg har en hjælper, som fylder for meget, når jeg er sammen med mine venner
  • Jeg synes, det er svært at bede om alene tid, når mine hjælpere tydeligvis gerne vil snakke
  • Jeg er bange for, om jeg kommer til at såre mine hjælpere
  • Jeg ved ikke, hvordan jeg skal få mine hjælpere til at gøre toilettet ordentligt rent
  • Jeg synes, at det er ubehageligt at holde personalemøder, for jeg kan ikke lide at være i centrum
  • Jeg bliver ked af det, når en af mine hjælpere siger op, for det føles, som om jeg vælges fra

Praktisk om supervisionen

Hvornår: d. 25. september kl. 15:30-17:30, d. 23. oktober kl. 15:30-17:30 og d. 27. november kl. 15:30-17:30

Antal deltagere: Der kan deltage op til 8 personer i supervisionsgruppen. Da tilbuddet er en del af et uddannelsesforløb, oprettes der kun denne ene gruppe, og tilbuddet foregår kun i Aarhus.

Krav for at deltage: Deltagelse i dette tilbud forudsætter, at du er medlem af Muskelsvindfonden.

Mødested: Muskelsvindfonden, Kongsvang alle 23, 8000 Aarhus C,  Mødelokale: Konferencen

Karina BlegvadSupervisor: Supervisionsgruppen faciliteres af Karina Blegvad, som er ved at afslutte sin uddannelse som supervisor. Karina er desuden uddannet socialrådgiver, coach og økonom. Hun er ansat som socialfaglig konsulent i Muskelsvindfondens politiske afdeling og har de seneste 9 år haft forskellige ansættelser i RehabiliteringsCenter for Muskelsvind og Muskelsvindfonden.

Tilmelding og yderligere information:

Vil du vide mere, eller er du interesseret i at deltage i supervisionsgruppen, kan du kontakte: Karina Blegvad, kabl@muskelsvindfonden.dk, tlf.: 22 65 24 34.

 

Flere praktiske oplysninger

  • Der er parkering lige ved indgangen. OBS. Du skal registrere din bil på tablet ved receptionen.
  • Der er fuldt tilgængelige toiletter i huset. Det er muligt at bruge loftlift på toilettet, hvis man selv medbringer sejl.
  • Der serveres vand, kaffe og te under supervisionen.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk