Grøn melder udsolgt på resten af turen i år

Jane W. Schelde, og Gitte Dreier foto: Morten Rygaard

29. jul 2022

Anden del af koncertturneen begyndte i går i Esbjerg med solskin, blå himmel og gladeaf gæster på koncertpladsen. Og ikke nok med det – resten af koncerterne på anden del har netop måttet melde udsolgt af billetter. Både koncerten i Odense i dag, koncerten i Næstved i morgen og søndagens koncert i Valby.

Det går forrygende med Grøns tilbagevenden til koncertpladserne i år efter tre års fravær, og formand for Muskelsvindfonden Simon Toftgaard Jespersen er glad og stolt over den succes, som alt tyder på, at Grøn bliver for Muskelsvindfonden i år.

 Grøn er afgørende for Muskelsvindfonden – både økonomisk som vores største indtægtskilde og som en del af vores DNA. Vi elsker at være med til at skabe en fest og et fællesskab for vores gæster, samtidig med at vi samler ind. Vi plejer at sige, at vi samler danskerne, mens vi samler ind, og det kan vi heldigvis sige, at vi gør i år, hvor coronaen ikke spænder ben som tidligere, siger Simon Toftgaard Jespersen.

“Du kan stadig få Grøn-feeling”

Også direktøren for Muskelsvindfonden er glad for de mange udsolgte koncerter:

– Grøn går jo forrygende i år med de seneste dages meldinger om, at der er udsolgt i både Odense, Næstved og Valby. Men ingen skal ingen fortvivle, hvis de ikke har fået købt billet, de kan nemlig stadig få “Grøn-feeling”. Vi mangler nemlig fortsat nogle frivillige til at hjælpe, så alle der har mulighed for at give en hånd med, kan få koncerter med fuld forplejning, fri entré og masser af kram,” lyder det fra Henrik Ib Jørgensen, direktør i Muskelsvindfonden.

Følg os på de sociale medier

Muskelsvindfonden på Facebook

Grøn på Sociale medier:

Officielt hashtag: #Grøn22
Facebook: facebook.com/groenkoncert
Instagram: Groenkoncert
Snapchat: Groenkoncert
YouTube: Grøn Koncert
TikTok: Groenkoncert