Helikopter-tur var dagens overraskelse på summercampen

Jane W. Schelde, foto: Lukas Borre Rasmussen

30. jun 2022

Chop-chop-chop….

Lyden af en helikopters rotor kommer nærmere. På græsset står en stor flok børn og unge – nogle i kørestol, andre gående – og kigger op på himlen, mens helikopteren kommer nærmere. Til sidst lander den på græsplænen ved Musholm – Ferie – Sport – Konference center i Korsør. Eftermiddagens store overraskelse på summercampens program er netop en tur med helikopteren – wauw.

Muskelsvindfondens sommerlejre

Er blevet tilbudt børn og unge med muskelsvind siden 1983

Målet er at styrke børnene og de unge til et selvstændigt liv

36 børn og unge i alderen 10-17 år deltager i 2022

Scenariet udspillede sig mandag eftermiddag, da 36 børn og unge med muskelsvind i alderen 10-17 år netop havde taget fat på årets summercamp på Musholm. En lille uge, hvor de er uden forældre, og hvor programmet byder på forskellige aktiviteter, hvor målet er at være sammen og prøve sig selv af til aktiviteter, hvor alle kan være med på den ene eller anden måde.

Mandagens program lød på “Sig det ikke til mor-aktiviteter”, mens deltagerne tirsdag udtrykte sig selv kreativt. Onsdag var aktiviteterne rykket udendørs, mens torsdagen i dag bruges til at forberede aftenens fest. Summercampen er slut for i år fredag ved middagstid.

Fotograf Lukas Borre Rasmussen kom forbi summercampen, da helikopteren var landet på Musholm. Se de fantastiske billeder af børnene og de unges oplevelse.

 

 

 

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk