Historisk billetsalg: Få billetter til Grøn i Valby

Suzanne Skærbæk Pedersen

19. jun 2023

Billetsalget til Grøn går historisk stærkt i år, og derfor kan Tuborg og Muskelsvindfonden allerede meddele, at der kun er få billetter tilbage til Valby, som koncertkaravanen besøger den 30. juli

Til sommer ruller Grøn ud på de danske landeveje for 40. gang, hvor publikum kan opleve både Andreas Odbjerg, Artigeardit, AQUA, Benjamin Hav og Familien, Medina, MØ, L.O.C og Saveus. Den grønne koncertkaravane besøger otte danske byer fra den 20. – 30. juli. 

Der er kun få billetter tilbage til koncerten i Valby, så publikum skal til at skynde sig, hvis de skal sikre sig en billet til den 30. juli. Men bare rolig, der er stadig billetter til Tårnby, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense og Næstved! 

Når Grøn til sommer kan fejre 40 år med fest, fællesskab og livemusik, kan man nu også fejre, at det er historisk tidligt på sæsonen, at arrangørerne kan melde få billetter til en koncertby.  

Grøn har i år hyldet fællesskab og forskellighed gennem fire årtier

Grøn har festet siden 1983 og altid hvor der har været fokus på og blevet værnet om fællesskabet. Fællesskab har i alle fire årtier gennemsyret alle aspekter af Grøn – hvilket man både kan mærke som publikum, som frivillig og som musiker på Grøn.

Se turnéplanen herunder. Billetter og yderligere information om Grøn 2023 kan findes på groenkoncert.dk.   

Køb din plads på Grøn her

Turplan 2023:
20. juli: Tårnby
21. juli: Kolding

22. juli: Aarhus
23. juli: Aalborg
27. juli: Esbjerg
28. juli: Odense
29. juli: Næstved
30. juli: Valby