Lad Grøn være din
første gang

Grøn er det fedeste sted at starte sin festivalkarriere. Her har du nemlig mulighed for at hygge, danse og feste med skøn musik på en af landets bedste festivalpladser. Vi hjælper dig her på siden med at blive helt klar til din første festival.

Få svar på dine spørgsmål

Du kan finde svar på de mest gængse spørgsmål om Grøn herunder. Har du andre spørgsmål, kan du indsende dem via formularen her – så svarer vi enten direkte på mail, hvis du ønsker det, eller inkluderer det i FAQ’en eller tager det med på vores webinar i april, som du kan tilmelde dig her.

Hvordan er tilgængeligheden på Grøn?

Parkér tæt på pladsen, så du kan komme hurtigt ind og ud.
Nikolai Milman

Projektleder på Grøn

På vores handicappodier kan du komme op i højden og nyde koncerterne på Grøn.
Nikolai Milman

Projektleder på Grøn

Vi sørger for handicaptoiletter på Grøn, så du kan være tryg ved at tage afsted
Nikolai Milman

Projektleder på Grøn

I indgangen får du både Vis Hensyn- og handicaphjælper-armbånd.
Nikolai Milman

Projektleder på Grøn

1 /

Bliv helt klar til Grøn

For at gøre vores medlemmer helt klar til Grøn 2022, afholdte vi i april et webinar, hvor projektleder, Nikolai Milman, introducerede dem til Grøn og pladserne, hvorefter Anders Berenth, som selv har muskelsvind og har været frivillig og ansvarlig for handicapservice på Grøn de sidste mange år, fortalte alt, hvad han ved om tilgængelighed og de behov, han ofte møder fra Grøn-gæster med muskelsvind. Du kan se eller gense webinaret i videoen til venstre.

 

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til dét at tage på Grøn med et handicap, er du altid velkommen til at kontakte os i medlemsafdelingen.