Stiller du op til den politiske ledelse i 2023?

Præsentation af dit kandidatur til Muskelsvindfondens politiske ledelse

For at oprette dig som kandidat skal du udfylde nedenstående formular.

Hvis du udfylder formularen inden mandag den 20. marts 2023, bringer vi den korte præsentation i det kommende nummer af Muskelkraft  (se den særlige boks nedenfor). På hjemmesiden er der plads til en mere uddybende tekst.

På hjemmesiden bliver præsentationerne lagt på løbende – også efter deadline på Muskelkraft. Sidste frist for at få sin præsentation på hjemmesiden er dog den 10. maj 2023.

OBS: Sidste frist for opstilling, hvis du skal med på brevstemmesedlerne er den 17. april 2023.

Udfyld skemaet nedenfor. Alle felter skal udfyldes. Husk foto.

Formular til oplysninger om dit kandidatur

Udfyld skemaet og tryk gennemfør. To hverdage efter vi har modtaget den udfyldte formular, offentliggør vi din præsentation på hjemmesiden.
OBS!!! Er din video over 500MB kan du ikke sende den gennem formularen. Send et link til filmen til Lene Lebech. Alle felter skal udfyldes (undtagen video)

  • Vi bruger kun din email-adresse til at sende dig en bekræftelse på, at vi har modtaget din præsentation, og hvis redaktionen har spørgsmål til din tekst og/eller foto. Mailadressen vil ikke blive offentliggjort.
  • Her kunne du eksempelvis skrive, hvor længe har du været medlem? Har du siddet eller sidder i udvalg eller lignende?
  • Din præsentation (f.eks. om hvorfor du stiller op eller dine mærkesager. Du kan max bruge 1200 tegn til denne præsentation)
  • Accepted file types: png, tif, jpg, jpeg, Max. file size: 5 MB.
    Et portrætbillede af dig.
  • Accepted file types: mov, mp4, Max. file size: 500 MB.
    Max 2 minutter

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk