Jubilæum logo

Her på siden kan du finde de medrivende og ærlige portrætter fra bogen

Portræt af Janne Sander

Janne Sander er født i 1956 og fik sin muskelsvind-diagnose som 24-årig. I 80’erne så man sjældent mennesker med handicap i bybilledet, da der dengang ikke fandtes en hjælperordning, så mennesker med handicap kunne få et aktivt liv. Men meget har ændret sig siden.

Læs det her

Portræt af
Henrik Silvius

På sit første landsmøde i Muskelsvindfonden oplevede den otteårige Henrik Silvius, at hans handicap ikke behøvede at være en begrænsning. Det ændrede hans liv.

Læs det her

Portræt af Simon Toftgaard Jespersen

Simon fik diagnosen muskelsvind da han var to år gammel. Lægerne mente ikke, at han ville blive særlig gammel. Muskelsvindfonden kom til at gøre en afgørende forskel.

Læs det her

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk