Om begivenheden

Deltager gebyr

1200 kr. pr. familie

Start tidspunkt

Kl. 17.00

Slut tidspunkt

Kl. 12.00

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference

Kontakt

Kontaktperson

Tine Højgaard Jensen

Medlemskaber

Stort medlemsskab

Familienetværk Stærk med SMA

Familienetværket Stærk med SMA er for familier med børn med SMA, som får medicin.

Programmet for weekenden sammensættes af gruppen selv med Lisa som kontaktperson. Du kan finde invitation og program Stærk med SMA NETVÆRKSWEEKEND 13.-15. september

Din familie vil møde andre familier, som forstår hvor I er. I vil kunne sparre, netværke, spejle jer i andre.

Mens I forældre deltager i weekendens program, vil der være mulighed for at børnene kan blive passet af Muskelsvindfondens frivillige korps af muskeltérer, som laver et fedt børneprogram.

Denne weekend er for både garvede og “nye” familier, og der vil blive taget særligt godt imod nye.

Find mere praktisk info om at tage på medlemsweekend på Musholm her.

Har du spørgsmål? 

Du kan finde svar på de mest gængse spørgsmål ift. medlemsweekender på siden her. 

Har du spørgsmål til tilmelding eller er du i tvivl om weekenden er noget for dig og din familie, kan du kontakte medlemskonsulent, Tine Højgaard Jensen, på tinehj@muskelsvindfonden.dk. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en skøn weekend! 

 

Tilmeld Jer her

Vi mødes – vi samles

Siden starten af Muskelsvindfonden i 70`erne, har forældre haft brug for og lyst til at møde andre familier i lignende livssituation. Grundlæggende ikke at skulle forklare og finde forståelse, men møde ligesindede, der umiddelbart er på bølgelængde ifht. egne og børnenes muligheder og umuligheder. Grupperne der samles kan bero på alder, diagnoser og køn.

Forældregruppernes formål

Formålet er at skabe fællesskaber for forældre til et barn med muskelsvind. Det skaber grobund for erfaringsudveksling for mødre og fædre på tværs af barnets alder, køn og diagnose. Vi skaber mulighed for at forældre ikke føler sig som Palle alene i verden, giver mulighed for at møde nogen, der kan sige “jeg forstår” og få masser af inspiration.

Fællesskaber og venskab opstår ikke kun blandt forældre. Børnene med muskelsvind og deres søskende danner også værdifulde venskaber på kryds og tværs.

Ønsker I at være med i en forældregruppe, er I velkomne til at kontakte medlemsafdelingen.

Læs mere om vores fællesskaber her

Andre arrangementer

Se alle begivenheder

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk