Om begivenheden

Deltager gebyr

Kr. 1200,-

Start tidspunkt

Kl. 15.00

Slut tidspunkt

Kl. 11.00

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference

Kontakt

Kontaktperson

Mads Larsen

Medlemskaber

Stort eller lille

Sæt kryds i kalenderen for Muskelsvindfondens Sommer Camp 2025

 

 

 

Forbudt for forældre

Vi plejer at sige, at vores Sommer Camp er forbudt for forældre – for så er det bare sjovest 😉 Men det gør vi også, fordi Sommer Campen netop er en rigtig god mulighed for, at børnene kan få lov til at stå på egne ben for første gang – men stadig i trygge rammer: De er på Musholm, som er tilgængeligt, der er lejrledere, der sørger for et fedt program, og så er de sammen med mange af deres andre venner med muskelsvind, som har lignende udfordringer og bekymringer. Og det skaber et helt unikt fællesskab, når man får lov til at dyrke de venskaber, uden at forældrene er til stede.

Er du i tvivl om hvordan du kan sende dit unge menneske kan du læse mere om ledsagerordning og bpa ordning her

Med det sagt ved vi selvfølgelig godt, at alle børn er forskellige, og at nogen kan have behov for at have en forælder med. Der kan også være praktiske forhold såsom mangel på hjælpere, der gør det nødvendigt at have mor eller far med. Men hvis det er muligt opfordrer vi altså til, at mor og far bliver hjemme. Hvis I har nogle bekymringer eller spørgsmål ift. at sende jeres barn afsted alene på Sommer Camp for første gang, må I endelig tage fat i os – så tager vi en snak om det.

Hjælpere

Hjælpere er med som den unges arme og ben. Vi opfordrer til at hjælperne kun er til stede, når det er absolut nødvendigt for den unge. Vi vil i løbet af lejren måske spørge om hjælp til enkelte ting, som at flytte borde, rykke nogle ting eller lignende, men det aftaler vi på forkant. Ellers er det de unge der skal deltage.

Har I ledsagerkort, må I meget gerne medbringe det, til en tur ud af huset!

Tilmelding og praktiske spørgsmål

Det koster 1.200 kr. at deltage i årets Sommer Camp, og prisen inkluderer overnatning, forplejning og aktiviteter alle dage. Hjælpere er som altid gratis at have med.

Læs mere her for praktiske spørgsmål om at tage med Muskelsvindfonden på Musholm Ferie – Sport – Konference her

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemskonsulent Mads Larsen på mala@muskelsvindfonden.dk

Muskelsvindfondens Sommer Camp foregår på Musholm Ferie – Sport – Konference i Korsør, som er et af verdens mest tilgængelige feriecentre – du skal derfor ikke bekymre dig om du kan komme rundt, om du skal op ad mange trapper eller om der er forståelse for dine behov!

 

Andre arrangementer

Se alle begivenheder

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk