Legat gør det muligt for Freja at komme i praktik i Australien

Jane W. Schelde

15. dec 2019

Freja Juul Skafte er dette års modtager af Jørgen Kaisers Legat, som Muskelsvindfonden administrerer. Legatet, der i år er på 78.000 kr., er et studierejselegat, som Freja skal bruge i forbindelse med sit studie i Interaktiv Design på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Freja, der har muskelsvind, skal i virksomhedspraktik på sit 5. semester, hvor det er muligt at tage praktikopholdet i udlandet. Praktikforløbet er 5 måneder og strækker sig fra oktober 2020 til februar 2021.

– Jeg vil rigtig gerne opleve den australske kultur, og derfor har jeg valgt at tage mit praktikophold i Melbourne. Mit mål er at dygtiggøre mig indenfor motion graphics, 3D modellering og interface design, og det er der mange gode muligheder for i Melbourne, siger Freja Juul Skafte.

Hun håber og tror, at et praktikophold i udlandet vil udvikle hende fagligt og ikke mindst udfordre hende personligt.

– Jeg glæder mig meget og er taknemmelig for, at Muskelsvindfonden har bevilget mig studielegatet, som gør dette praktikophold muligt, siger Freja.

Om Jørgen Kaisers Legat

Jørgen Kaisers Legat, som Muskelsvindfondens bestyrelse har målrettet studierejser, uddeles hvert år den 15. december til en person med muskelsvind, der ønsker at tage et studieophold i udlandet.

Pengene skal dække de ekstraudgifter ved studieopholdet, som man har, når man har muskelsvind. Det kan f.eks. være i forbindelse med, at man skal have hjælpere med, skal finde egnet bolig eller udgifter til fysioterapi.

Legatet kan søges hele året.

Læs mere om studierejselegatet

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk