Den perfekte krop
er blevet normen

Kropsidealer åbner for en evig stræben mod det uopnåelige, og holdningen i samfundet er, at det er vores eget ansvar at gøre det "rigtige", mener lektor i kulturstudier

Læs artiklen

Når kroppen ikke
ligner idealer

Vi kan ikke bare tage os sammen og fikse det, hvis vi har et handicap. Vi skal lære at leve med det, men også vove at stå frem og være med til at skabe et fællesskab, hvor man er god nok, som man er, mener forsker

Læs interview med forsker

Jeg tænker da
meget på min krop

Peter Skov Jørgensen vil helst ændre samfundets opfattelse af idealbilleder ved at bringe individet i fokus frem for handicappet. Som yngre forsøgte han at skjule sit handicap.

Læs interviewet med Peter

Skæv krum lang
- kort sagt pærfekt

Det handler ikke kun om agurker, der er kasseret pga. skønhedsfejl. Det kunne lige så godt være dig og mig, der heller ikke kan leve op til ”standarden” og idealerne. Men vi - og de - er jo gode nok alligevel. Eller hvad tænker du?

Læs Muskelsvindfondens manifest om pærfekt

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk