Når vi ikke kan
komme på græs…

Alle Muskelsvindfondens indsamlingsaktiviteter blev aflyst sidste sommer pga. corona. Hvad betød det, og hvad gjorde vi så?

Læs mere her

Den rareste
cirkusfamilie

Det hele begyndte med et job som hende, der skulle pille to appelsiner og dele ud, når stemningen blev trykket. Nu har Kat Lundbye-Christensen sat sit aftryk på Cirkus Summarum i 11 år.

Læs Kats historie her

Frivilligheden
kan bære hvilken
som helst opgave

Frivillige får hjulene til at dreje, når Muskelsvindfonden holder Grøn og Cirkus Summarum. Uden frivillige, ingen indsamlingsarrangementer.

Læs mere her

Lokalforeninger
stiller med
lokalfrivillige

Ud over Muskelsvindfondens egne frivillige er Grøn afhængig af hjælp fra lokalforeninger. De stiller med lokalfrivillige, der hjælper med opgaver en enkelt dag, og som tak for hjælpen modtager foreningen et honorar. En kærkommen støtte til det lokale foreningsliv. Derfor kan det mærkes, når Grøn er aflyst.

Læs mere her

Hvad betyder
Cirkus Summarum
for dig?

Vi stillede spørgsmål til to kendte figurer fra DR’s Ramasjang-univers, som har optrådt i Cirkus Summarum i flere år. Hvad betyder Cirkus Summarum for dem, og hvad kom de til at savne det år, hvor Cirkus Summarum blev aflyst?

Læs deres svar her

Danmarks største liveevent: Grønnere Grøn

Lørdag den 25. juli 2020 var tusindvis af danskere samlet til havefester rundt om i hele landet – med håndsprit, afstand og godt humør. Det var Grønnere Grøn-dag – Muskelsvindfondens svar på en anderledes Grøn, hvor danskere påtog sig værtsrollen, når nu den planlagte koncertturne var blevet aflyst på grund af corona.

Coronaen kom væltende ind over Danmark, og Muskelsvindfonden blev ramt. Sådan for alvor ramt. Både Cirkus Summarum og Grøn blev aflyst, og med et var Muskelsvindfondens rolle som arrangør af store events sat ud af spil.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk