40 gram chips
eller 45 gram
popcorn?

Mathias følger stadig sin kostplan, selv om han nu er kommet ned på sin normalvægt. Det har krævet en omlægning af vaner og ikke mindst en stærk vilje at nå dertil.

Læs Mathias' historie her

Alene det at være
tyk provokerer
mange mennesker

Jeg er ikke overvægtig eller fed. Jeg er tyk, siger tykaktivist Dina Amlund i en kritisk kommentar til den gængse opfattelse af sundhed.

Læs hendes kommentar her

Hvordan har jeg
det egentlig?

Cheflæge i RehabiliteringsCenter for Muskelsvind Heidi Aagaard mener, at det er vigtigt at lytte til både krop og sind, når du skal finde svaret på, hvad der er godt for din sundhed, når du har muskelsvind.

Læs Heidis råd her

Tænk på din trivsel
i stedet for sundhed

Der er alt for meget fokus på krop og kost. Drop slankekure, drop strikse regler for, hvad du må og ikke må spise og lyt i stedet til din krop, mener sundhedsdebattør Morten Elsøe.

Læs mere her

Hvad er sundhed
for dig?

Sundhed er mange ting og opfattes forskelligt af forskellige mennesker. Nogle lægger vægt på motion, andre på kost, men mange tænker, at det også handler om at have det godt.

Læs en række personers svar

Hvad er sundhed?

”Sundhed er en tilstand af fuldstændig fysisk, mental og social velbefindende og ikke blot fravær af sygdom eller svækkelse.”

Sådan lyder WHO’s definition på sundhed, men hvorfor er det så, at den gængse opfattelse af at være sund er, at man skal være slank, motionere hver dag og spise det ”rigtige”?

Tema: Diætist om anti-inflammatorisk kost

Dato: 21. juni 2020

Paneldeltagere:
Kostvejleder Rie Laursen

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk