Plads til forskelle
-prisen

Vores vision er at skabe et samfund med plads til forskelle - og vi kan ikke gøre det alene
Læs mere

Vi tror på, at vi alle må gøre vores for at skabe den verden, vi ønsker os.

Siden 2016 har Muskelsvindfonden uddelt den helt særlige Plads til forskelle-pris, som hylder enkeltpersoner, nonprofitorganisationer og foreninger, der arbejder aktivt for at skabe plads til forskelle i samfundet.

Hvert år udpeger Muskelsvindfonden en Plads til forskelle-ambassadør, der bl.a. designer årets Plads til forskelle-t-shirt, som du kan se længere nede.

Vi tror på, at når vi samler vores kræfter, og deler den samme vision om plads til forskelle, så kommer vi i mål. Vi deler ikke op men ud. Ud af oplevelser, men også af hjertet med støtte til dem, som kæmper sammen med os for at sikre, at der ikke kun er plads til alle, men også plads til forskelle.

Indstil lige her

Indstil lige nu

I år er det i samarbejde med Christopher, VRS, NOVA og Muskelsvindfonden lykkedes at samle 150.000 kr. ind til Plads til forskelle-prisen. Prisen gives til et projekt eller et initiativ, der arbejder for at skabe plads til forskelle i vores samfund. Sidder du med et projekt eller en organisation i tankerne, som skal med i puljen af nominerede, er det nu muligt at indstille projekter lige her. Der er frist for at indstille projekter den 23. oktober 2022.

Vi er Muskelsvindfonden.

Vi tror på, at ved at handle, udfordre, tage chancer, inspirere og frem for alt – ved at stå sammen og skabe plads til forskelle, kan vi skabe det gode liv med muskelsvind.

 

Formålet med Plads til forskelle-prisen er at støtte en indsats, der:

  • skaber større mangfoldighed i det danske samfund
  • skaber opmærksomhed omkring mennesker, organisationer eller aktiviteter, der rækker ud over sig selv og gør en forskel for andre.
  • aktiverer gæster, artister og samarbejdspartnere på Grøn til aktivt at skabe ”Plads til forskelle”
”Hos Muskelsvindfonden tror vi på, at verden bliver beriget, hvis vi tager et ansvar for at skabe et mangfoldigt samfund. Derfor har vi stiftet Plads til forskelle-prisen, der skal anerkende og hylde initiativer, der gør netop det.” Theis Petersen, indsamlingschef hos Muskelsvindfonden

Tidligere modtagere

I 2020 blev prisen ikke uddelt på grund af COVID-19-pandemien.

I 2019 gik prisen til Vaskeriet, som er et fællesvaskeri i Brabrand Boligforening, hvor mennesker med udviklingshandicap integreres i et vigtigt arbejdsfællesskab

I 2018 gik til Ombold – et gadefodboldfælleskab for udsatte og hjemløse.

I 2017 gik prisen til håndboldligaen for udviklingshæmmede børn, LykkeLiga

I 2016, som var prisens første år, gik den til Fundamentet, som hjælper unge og ældre socialt udsatte med alt fra NemID til jobansøgninger.

Plads til forskelle t-shirts igennem tiden

Hvert år udpeger Muskelsvindfonden en Plads til forskelle-ambassadør, der bl.a. designer årets Plads til forskelle-t-shirt. Tidligere har ambassadører været Christopher, Suspekt, Carpark North, Lukas Graham, Scarlet Pleasure og morgenværterne på NOVA.

Hør Christopher fortælle om sit design

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk