Nyt samarbejde med Nørrebro Teater om “Pærfekt Gin og Croquis”

Redaktionen

20. mar 2023

Muskelsvindfonden og Nørrebro Teater går sammen om PÆRFEKT GIN & CROQUIS, der skal skubbe samtalen om vores perfekthedskultur kærligt i gang.

PÆRFEKT GIN & CROQUIS hylder det unikke og gør op med vores indgroede forestillinger om, hvad der er perfekt, attraktivt og attråværdigt. Kropsidealer sættes fri, og selvhad sendes til tælling, når pærfekte croquismodeller stiller sig til rådighed for kunsten og samtalen om mangfoldighed, kropsidealer og perfekthedskultur.

Kendte gæster starter samtalen

På scenen er hver gang skiftende kendte gæster, som på premieren 27. april tæller tv- og podcastvært Signe Lindkvist, skuespiller Nicolai Jørgensen og forfatter, iværksætter og tidligere folketingsmedlem Uffe Elbæk. De tegner med og tager del i samtalen: Kan vi aftabuisere kroppen igennem en blyantsstreg? Kan vi med et andet blik, end det vi normalt bedømmer vores egne kroppe med, få øje på en skønhed, vi ellers ikke kan se? 

Gin brygget på kasserede, krumme agurker

Muskelsvindfondens formand er aftenens vært, og det er Simon Toftgaard Jespersen. Han får selskab af facilitator Kat Lundbye-Christensen, som også vil føre publikum gennem aftenens tegneseancer. Begge har erfaringer fra flere Pærfekt gin og Croquis events, som Muskelsvindfonden blandt andet har afholdt under Folkemødet på Bornholm.

Med i billetprisen er en gin & tonic lavet med Muskelsvindsfondens gin, under navnet Pærfekt, og den er brygget på kasserede, krumme agurker. Ginen er fremstillet hos Radius Distillery.

Pærfekt Gin og Croquis er et inddragende og sanseligt liveformat, der pirker publikums holdninger og grænser til vigtige emner

Simon Toftgaard Jespersen

Formand

Et sanseligt liveformat

Formand for Muskelsvindfonden, Simon Toftgaard Jespersen glæder sig til at indtage de skrå brædder på Nørrebro:

”PÆRFEKT GIN OG CROQUIS er et inddragende og sanseligt liveformat, der pirker publikums holdninger og grænser til vigtige emner som kropsidealer, skam, sårbarhed og forskelligheder. Samarbejdet med Nørrebro Teater er helt unikt for Muskelsvindfonden, fordi vi med PÆRFEKT GIN & CROQUIS får lov at indtage et rum, der netop kan blande kunst med nogle af livets vigtige sider og spørgsmål.”

Pærfekt Gin og Croquis

Premiere 27. april kl. 19 på Nørrebro Teater. Billetpris 160 kr.

Værter: Simon Toftgaard Jespersen og Kat Lundby-Christensen

Køb billetter

Teatret er som rum bedste samtalestarter

Teaterdirektør Mette Wolf er både begejstret for samarbejdet Muskelsvindfonden og for arrangementet:

”Teatret er kroppens rum, så hvilket bedre sted til at starte en sund debat om netop kroppen? Det er så vigtigt, at vi gør op med perfekthedskulturen, for ingen af os kan alligevel leve op til den. Derfor er jeg så utroligt stolt af, at vi sammen med Muskelsvindfonden kan bidrage til samtalen om kropsidealer og mangfoldighed.”

Om Pærfekt Gin og Croquis

Premiere 27. april kl. 19 på Nørrebro Teater. Billetpris 160 kr. – Køb billetter her.

Pressekontakt

Muskelsvindfonden: Kommunikationschef Gitte Dreier Jacobsen / gitte@muskelsvindfonden.dk / 22652499

Nørrebro Teater: Kommunikationschef Julie A. Vejlø / julie@nbt.dk / 52 14 14 33
Download pressefoto via Nørrebro Teaters hjemmeside her.

Mere Pærfekt Gin og Croquis

Køb billet nu