Nydiagnosticeret

Du er ny med muskelsvind, og det kan betyde et hav af ubesvarede spørgsmål og bekymringer. Måske har du selv fået en diagnose, måske har dit barn eller en anden i din familie. Og hvad så nu?

Mange praktiske ting skal gå op – og måske laves om. Vi har samlet nogle af de vigtigste paragraffer og tidligere sager herunder til dig til inspiration eller til at styrke din sag. Finder ud ikke svaret på dit spørgsmål, så er du  meget velkommen til at kontakte politisk afdeling eller spørge vores medlemspanel – Tal med et medlem, som du finder nederst.

Diagnosticering og behandling

Når man har muskelsvind, er der ofte en stor frygt forbundet med at skulle indlægges på et sygehus. Heldigvis er frygten i de fleste tilfælde ubegrundet. Vi gennemgår nogle af dine rettigheder herunder. Ret til højt specialiseret behandling er samtidig er fokusområde for Muskelsvindfonden. Det kan du læse her.

Går du med tanker om familieforøgelse, kan du finde en del svar her.  Det er også muligt at få hjælp, hvis man bliver gravid med muskelsvind. Det kan du læse herunder.

I forhold til mulig behandling i dag og diagnosticering, så henviser vi til RehabiliteringsCenter for Muskelsvind. 

 

Kontakt politisk afdeling